Akik hamar költöztek össze a párjukkal? Bővebben lent
Arra lennék kíváncsi, hogy akik elég hamar költöztek össze a párjukkal (pár hét, hónap, akár nap), nektek nem hűlt ki a kapcsolatotok? Az elején sokat veszekedtetek? Mit lehet tenni, hogy ne váljon megszokássá, és ne hűljön ki a kapcsolat, mert ugye így kimaradt a randi időszak...?
Mi pár héttel a megismerkedésünkkor költöztünk össze (még nem laktam együtt egy barátommal sem- rajta kívül.) És sokszor kavarodnak bennem az érzelmek... van, hogy minden zavar benne, van, hogy mindent imádok benne... Az elején rengeteget veszekedtünk, és el is távolodtunk egymástól. Többször szóba került, hogy nem kellett volna így elsietni, mert kimaradt a randi időszak. De ha már így alakult, akkor maradjon is így szerintem, csak vigyáznunk kell, nehogy megszokássá váljon.
Ti hogy tartottátok életben a kapcsolatotokat?
Én 20 L Ő 26 F
Egy volt kolleganőm 30 évesen a 40 éves kollegával egy szombat délelőtt összejöttek, a pasi aznap ottaludt, aztán pár nap múlva odaköltözött a csaj albérletébe, a saját lakását kiadták, így jobban jöttek ki. Ez volt áprilisban, novemberben már terhes volt, februárban esküvő, most másodikos a nagyobbik gyerek, nagyon jól megvannak:-))
de: sosem randiztak, csak szürke hétköznap, mindig a pénztelenség miatt panaszkodnak, hitelből vettek lakást, nem voltak még nyaralni, bulizni, először a pénz miatt, azóta a gyerekek miatt...
szóval esete válogatja.
Mindkettőnek megvan a maga a varázsa. Annak is, ha összeköltözöl a másikkal és annak is, ha nem.
Egyszerűen csak mindkét szituációt tudnod kell kezelni, ismerned kell a buktatóit és ezen folyamatosan dolgozni kell, hogy ne kerüljön veszélybe a kapcsolat.
Én speciel nem vagyok az összeköltözés híve persze jó lenne sokszor, de véleményem szerint egy kapcsolatot fel kell építeni szép lassan, ha minden a megfelelő időben történik akkor mindig lesz valami újdonság és nem laposodik el a dolog.
6 hónap után költöztünk össze. Nem hűlt ki a kapcsolatunk, miért tette volna? Előtte nagy volt közöttünk a távolság, ezért döntöttünk így - ha működik, megéri, ha nem, akkor pedig felesleges olyan messziről szenvedni.
Működött.
Nem veszekedtünk sokat az elején. Minimális dolgokban különböztünk csak, pl. abban, hogy ki hogyan szereti az elmosott edényeket (én csepegtetőn ő meg eltörölgetve), de persze megegyeztünk ezekben a banális dolgokban.
A randevúk ettől még nem szűntek meg, még most is gyakran járunk el étterembe, sétálni, kirándulni, hegyet mászni, akármi, gyakran lepjük meg egymást ajándékokkal, vacsival, akármivel.
Szerintem ha összeköltözés után egy kapcsolat kihűl, az két dolog miatt lehet: nem illetek össze, vagy nem vagytok annyira toleránsak egymással szemben, hogy az apróbb-nagyobb eltérésekben megegyezzetek.
Mi 1-2 hónap után költöztünk össze, nem akartam olyan hamar, de nálunk is úgy volt, mint nálatok, messze laktam, tél volt, kiskutyám is volt, nem volt értelme mindig hazabuszozzak a hidegben a kutyussal, míg ő dolgozott, úgyhogy inkább megvártam. Aztán mikor hazajött melóból, persze nem mentem haza, hogy legyünk együtt. Aztán egyszer csak ide voltam költözve. Mi sosem veszekedtünk még(2 és fél éve vagyunk együtt, 1 éve házasok), de a randiidőszakot én is sajnálom. Alig tudtunk randizni, mert hideg volt, be meg nem engedtek a kutyával szinte sehova, otthon meg nem nagyon tudtam hagyni, mert a szüleim enm szívesen foglalkoztak vele. Szóval elejétől fogva nálam, vagy nála voltunk. Kicsit sajnálom, mert jó lett volna sokat sétálni, kirándulni az első hónapokban.
Nem mondhatom, hogy el lenne laposodva a kapcsolatunk, teszünk ellene. Mostanában pl rengeteget kirándulunk, próbáljuk olcsón megoldani, de szinte midnen hétvégén megyünk valahova, havonta egy hétvégére is, kicsit messzebb, túrázunk, barlangászunk, most akarunk ebben a hónapban sétarepülőzni menni, meg ilyenek.
3- nak
Nincs teljesen igazad. Mi öt év után költöztünk össze és minden nagyon gördülékenyen zajlott. Azt mondhatom hogy nem zsákba macska volt a dolog. Nem voltak viták, nem voltak problémák, minden természetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!