A szüleim pikkelnek rám, mit tegyek hogy ne legyen ilyen többé? Nagyon zavar.16/L
hát igen, én is pontosan így gondolom, meg a szüleim is állandóan mondják, hogy a tesóm milyen elkényeztetett hülyegyerek, sok minden meg van engedve neki szerintük is, de attól még ő a 'jógyerek' mindig.. amúgy régen nem volt ilyen, mert 10 éves koromban lett tesóm, és előtte én is nagyon gyerek voltam mindig...
17:45-ös, én is mindig kitűnő voltam általánosban, és most a 8 osztályos nagyon nehéz gimiben ha kapok 4-est, vagy annál rosszabbat esetleg, de az ritka, akkor rögtön le vagyok hülyézve, hogy sose tanulok, stb.. emiatt lettem krónikus bélbeteg is, mert régen, általánosban is mindig mondták hogy haza ne jöjjek, ha 5-ösnél rosszabbat kapok, és a dogáknál is tök stresszes voltam mindig, ezt a dokim mondta hogy a stressztől lettem gyógyíthatatlan beteg, és csak ettől lehet, mert mástól nem voltam stresszes..
itt is ha elromlik vmi, a tesóm letagadja, és így akkor rámfogják a szüleim..
amúgy én is csak 2ezret kapok havonta, ha tökéletesen meg vannak elégedve velem, de ha nem, akkor 1000-1500, sőt olyan is volt, hogy semmit se kaptam 1 hónapban.. amúgy a 2000 se elég semmire, elvileg kajára kapom, de mivel nem vesznek nekem semmit se, így inkább nem veszek kaját, és gyűjtök pl az Alkonyatra..
17:47-es, gondoltam erre én is, csak már 9-es vagyok, erről lekéstem, amúgy pesten lakom, így mindenki hülyének nézne, ha koliba megyek, mert minden gimi-szakközépsuli egy helyen van pesten..
17:49-es, nagyon irigyellek, amiért ilyen jóban vagytok az anyukáddal...
amúgy igen, elég önbizalomhiányos és csendes vagyok sajnos, suliban sem vagyok nagyszájú..
lehet hogy jó lenne ha beszélnék a szüleimmel, majd fogok szerintem nemsokára! :)
18 évesen már jogodban áll dönteni az ilyenekről, akár a szüleid beleszólása nélkül, cska persze akkor fenn áll a lehetősége, hogy azt mondják ne is gyere haza. Az 1 év halasztás nem rossz ötlet, főleg ha munkát is találsz kint, abból tudnád valamelyest finanszírozni az egyetemi költségeket, persze fontos, hogy államira kerülj be. Amellett tudsz szintén részmunkaidőben dolgozni és önállósodhatsz.
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!