Mit csináljak, nem tudom, hogyan kéne kezelnem ezt a helyzetet? Én nem akarok így élni!
Én ugyanígy találtam meg életem társát. 12 éves koromtól 16 éves koromig dolgoztam napi 12-16 órát (illegálisan persze, és 6 évvel idősebbnek néztem ki a sminktől), és olyan egyedül voltam, hogy 16 évesen én is itt tartottam. Komolyan. Csak nem mondtam senkinek, mert mindig mosolyognom kellett, mert felszolgáló voltam. A végén már nem erőltettem a mosolyt, magától jött. De estére egyedül maradtam teljesen. Majdnem minden éjjel sírtam. Vártam a nagy Őt, jöjjön már, nem bírom sokáig társ nélkül. És pont valaki mondta, hogy tetszem egy srácnak. Aztán megtudta a koromat. Lehet, hogy előtte sem érdekeltem, csak hazudtak nekem, de utána végképp nem érdekeltem. Mondta is, hogy a korommal van baj, de ki tudja, lehet, hogy nem csak az volt a baja. Mindegy. Vígasztalt egy barátom. Akiről életemben nem gondoltam volna, hogy mi valaha együtt lehetnénk. 2hete ismertem meg őt, és csak barátok lettünk. Poénkofdtunl, és megígérte, hogy megpróbál összehozni a sráccal, akinek túl fiatal voltam. Aztán valahogy máshogy alakult. Teljesen egymásba zúgtunk, pedig előtte eszünkbe sem jutott volna. Szóval sok sikert, remélem, egymásra találtok!!!
Egyébként az én párom is 21 éves volt, mikor elvesztette velem a szüzességét, pedig szép fiú.
Szia
A belinkelt kérdés "tulajdonosa" vagyok ismét.:D
Csak annyit szeretnék hozzá fűzni a hegyi beszédeimhez, hogyha gondolod nyugodtan írj e-mailt Nekem.:)
Szia
Mi lenne ha Te elküldenéd Nekem priviben a Tiédet?
Mert Én nem akarom ide kiírni a sajátomat.:D
Értem.
Én is azért írtam ide ki a kérdésem, mert itt senki sem ismer.
Szóval ezt azt jelenti, hogy nem írsz Nekem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!