Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, nem tudom,...

Mit csináljak, nem tudom, hogyan kéne kezelnem ezt a helyzetet? Én nem akarok így élni!

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és az a problémám hogy több mint 2 éve nem volt senkim egy percig sem. Tudom, mások számára ez talán nem nagy gond, te én már teljesen ki vagyok emiatt, és nem tudom mi lehet a baj. 19 éves koromban jöttem össze először egy fiúval ez a kapcsolat 5 hónapig tartott, ő vette el a szüzességemet. Azóta viszont senki nem volt az életemben és már elegem van belőle! Pedig mások szerint szép vagyok, adok magamra, hosszú hajam van, átlagos testalkattal, szeretem a nőies ruhákat. Szórakozóhelyekre is eljárok, nem nézek ki se ribancosan, sem túl szolidan, hanem normálisan. Igaz, barátom nincs túl sok, befejeztem a sulikat és sokkal megszakadt a kapcsolat és alapjába véve nem vagyok nagyszájú, kicsit csendesebb vagyok de ha már ismerős közegben vagyok akkor már oldottabb tudok lenni. Egyájszakás kalandokba soha nem mentem bele és nem is mennék, nekem az kell hogy szeressen valaki. Már a munkahelyemen is szégyenlem kérdezgetik van e valakim és olyan rossz mondani hogy nincs, meg a rokonok, ismerősök előtt is olyan rossz, szerintem már azt hiszik lezbikus vagyok vagy gyagyás... (de komolyan, nem túlzok). Anyukámon is látom hogy örülne ha lenne valakim, de egyszerüen nem sikerül sehogy sem! Már internetes párkereséssel is próbálkoztam hát hagy ne mondjam... sok kamus, szexmániás. Persze lehet hogy csak pont nem fogtam ki a normálisabbakat. Ha bulizni megyek oda se jön hozzám senki csak részegek idióták... Mit csináljak? Ja és még mielőtt valaki azt mondaná, nem akartam én görcsösen a dolgot, de mostmár elegem van. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam én nem akarok így élni! Nem akarom hogy nyominak gondoljanak a körülöttem lévők, hogy én nem kellek senkinek, és szeretnék boldog lenni valakivel! Mit tegyek? (nem fogok pszichológushoz járni)Köszönöm a válaszokat és bocsi ha hosszú lett.
2009. okt. 4. 13:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy találtam meg életem társát. 12 éves koromtól 16 éves koromig dolgoztam napi 12-16 órát (illegálisan persze, és 6 évvel idősebbnek néztem ki a sminktől), és olyan egyedül voltam, hogy 16 évesen én is itt tartottam. Komolyan. Csak nem mondtam senkinek, mert mindig mosolyognom kellett, mert felszolgáló voltam. A végén már nem erőltettem a mosolyt, magától jött. De estére egyedül maradtam teljesen. Majdnem minden éjjel sírtam. Vártam a nagy Őt, jöjjön már, nem bírom sokáig társ nélkül. És pont valaki mondta, hogy tetszem egy srácnak. Aztán megtudta a koromat. Lehet, hogy előtte sem érdekeltem, csak hazudtak nekem, de utána végképp nem érdekeltem. Mondta is, hogy a korommal van baj, de ki tudja, lehet, hogy nem csak az volt a baja. Mindegy. Vígasztalt egy barátom. Akiről életemben nem gondoltam volna, hogy mi valaha együtt lehetnénk. 2hete ismertem meg őt, és csak barátok lettünk. Poénkofdtunl, és megígérte, hogy megpróbál összehozni a sráccal, akinek túl fiatal voltam. Aztán valahogy máshogy alakult. Teljesen egymásba zúgtunk, pedig előtte eszünkbe sem jutott volna. Szóval sok sikert, remélem, egymásra találtok!!!

Egyébként az én párom is 21 éves volt, mikor elvesztette velem a szüzességét, pedig szép fiú.

2009. okt. 4. 20:45
 22/36 anonim ***** válasza:

Szia

A belinkelt kérdés "tulajdonosa" vagyok ismét.:D

Csak annyit szeretnék hozzá fűzni a hegyi beszédeimhez, hogyha gondolod nyugodtan írj e-mailt Nekem.:)

2009. okt. 4. 21:29
 23/36 A kérdező kommentje:
Merre laksz TE FIÚ? :)
2009. okt. 4. 21:32
 24/36 anonim ***** válasza:
Budapesttől nem messze TE LÁNY.:D
2009. okt. 4. 21:40
 25/36 anonim ***** válasza:
és Te?:)
2009. okt. 4. 21:42
 26/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tipikusan az a rossz "sakk-matt" helyzet amikor ahhoz túl erkölcsös vagy, hogy jött-ment kanos srácokkal lefeküdj, ahhoz meg túl szép, hogy a normális pasik leszólítsanak.
2009. okt. 4. 22:44
 27/36 A kérdező kommentje:
Írd le az msn-címed ha gondolod! :)
2009. okt. 5. 18:29
 28/36 anonim ***** válasza:

Szia

Mi lenne ha Te elküldenéd Nekem priviben a Tiédet?

Mert Én nem akarom ide kiírni a sajátomat.:D

2009. okt. 5. 18:36
 29/36 A kérdező kommentje:
Jaj Te olyan izé nekem ez az egész. A kérdést (ami bánt)azért mertem csak itt feltenni mert itt nem ismer senki, ugyanis őszíntén szólva nagyon szánalmasnak érzem magam, szégyenlem ezt az egészet, a környezetemben mindenki vidámnak ismer, nem ismerik a bajomat. Arra nem gondoltam, hogy lesz itt valaki, aki kapcsolatba szeretne velem lépni, és most ez nekem olyan.. nem is tudom... szóval annyira ciki. Még előtted is ,,felárnom magam", bár tudom Te is hasonló cipőben jársz, mégis olyan ciki nekem. :SSS
2009. okt. 5. 18:55
 30/36 anonim ***** válasza:

Értem.

Én is azért írtam ide ki a kérdésem, mert itt senki sem ismer.

Szóval ezt azt jelenti, hogy nem írsz Nekem?:)

2009. okt. 5. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!