Mit csináljak, nem tudom, hogyan kéne kezelnem ezt a helyzetet? Én nem akarok így élni!
Szia
Én vagyok az a srác, akinek a kérdését belinkelték.
Nekem 4 ÉVE nincs barátnőm, 2 volt 1-1 hónapig.
Ha elolvastad a kérdésem, akkor bizonyára észrevetted a kérdés hangulatán, hogy Én is Magam alatt vagyok és föladtam az egészet, de nem akarom kinyírni Magam!
Voltam egy osztálytalálkozón nem rég(gimis) és azt kellett tapasztalnom, hogy még mindig Én vagyok a lúzer az osztályból, akinek nem alakul semmilyen párkapcsolata sajnos és ez rosszul esett. Mint olvashattad a kérdésemben szűz vagyok, na emiatt aztán totál kész vagyok, hogy 21 éves fiú létemre még szűz vagyok váááááhh.:D
Ne legyél öngyilkos!!!!!
Utolsó vagyok!
De a Rock'N Roll Életedben tart BABYBOGYÓ!!:D
Szia Te lány!:D
Igen ezt is kiakartam belőle hozni, de sokkal inkább azt is, amit előttem is leírtak, hogy NEM VAGY EGYEDÜL ilyen problémákkal.:)
Láthatod Nekem kétszer annyi ideje nincs társam, mint Neked és ráadásul Neked több, mint kétszer annyi ideig
tartott az az 1 kapcsolatot, mint Nekem a kettő együtt véve!:)
Rendben igyekszem nem magam alatt lenni, de csak ha TE IS!:D
Szia
Szívből Kívánok Neked Sok Sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!