Kicsinek tartom a peniszem! Hogyan kene kezelnem ezt a helyzetet?
Az a helyzet, hogy kicsinek tartom a nemi szervem (lankadtan nagyon nagyon picike es vekony, mereven kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm szeles - nem tudom, hogy ez atlagosnak szamit-e, en kicsinek es vekonynak latom mereven is) es elegge frusztral ez a dolog. Gondot okoz az atoltozes masok elott, emiatt nem jarok el sportolni, meg semmi ilyesmi (meztelenre egyaltalan nem mernek vetkozni mondjuk egy ferfi oltozoben, zuhanyzoban, de boxeralsora sem szivesen vetkozom le, meg akkor sem ha az nem az a feszulos fajta). Tarsasagban is rosszul erzem magam, mert felek, hogy elojon a peniszmeret tema, vagy egyaltalan a szexualitas es olyankor zavarban vagyok, nem tudom, mit kene mondanom, szegyellem magam es felek, hogy kicsufolnak, kinevetnek! Persze lanyokkal sem merek emiatt ismerkedni! Ugy erzem, titkolnom kell, hogy nekem van ez a kis problemam...
Nem tudom, hogy kezeljem ezeket a helyzeteket! Tudnatok tanacsot adni? Elegge megneheziti ez az eletemet...
Esetleg van itt olyan fiu, aki szinten ilyen helyzetben van? Ti hogyan oldjatok meg ezeket a dolgokat, zavar titeket a meretetek? Volt mar kellemetlen elmenyetek emiatt?
Röhögni fogsz.. 15 vagyok, 11cm-es a szerszámom, és nem egy lány kívánna vissza az ágyba.. nyugi. nem a méret a lényeg
(H)
Koszonom az eddigi valaszokat, nagyon hasznosak!
Reagalnek a biologia oras valaszra: elmultam mar 20 eves es jo tanulo voltam mindigis, de egyaltalan nem remlik, hogy szoba kerult volna tanorakon a peniszmeret temakore, illetve ez a hus- es verpenisz kulonbseg. Egyszer volt kulon felvilagosito orank, ahol szinten meg csak nem is erintettunk ilyen temakat, a kozeleben sem jartunk. En meg hulye voltam es be voltam tojva, nem mertem ilyesmikre senkitol rakerdezni... Azota persze mar sok dolognak utananeztem, csak sajna elegge rogzultek mar nalam a teves gondolatok, ezert nem tudom mar, hogy hogy viszonyuljak ehhez a temahoz!
hát szó szerint nálunk sem volt szó biosz órán de utána néztem legalább a saját szerszámommal legyek tisztában
sok fiatal nincs ezzel tisztában szerintem
biosz órás voltam:)
Ha azt gondolod, hogy kicsit akkor olvasd el ezt alaposan és ha gondolod rendelj.
Tényleg bevált, tapasztalatból mondom és kommikat is olvasd el.
Remélem segítettem. 2-4 hét múlva mond az eredményt:)
Az öltözőben rázd meg egy kicsit,hogy menjen bele vér és máris nagyobb.
Eddig egy olyan csajjal találkoztam aki beflegmázta a farkam,pedig az átlagtól nagyobb.
Utólag kiderült,hogy addigi életében pont kifogta az összes ló méretű egyedet és azt hitte,hogy az a normális.
De nem tudott elbizonytalanítani,agyondugtam és a bnőm is lett egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!