Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsinek tartom a peniszem!...

Kicsinek tartom a peniszem! Hogyan kene kezelnem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kicsinek tartom a nemi szervem (lankadtan nagyon nagyon picike es vekony, mereven kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm szeles - nem tudom, hogy ez atlagosnak szamit-e, en kicsinek es vekonynak latom mereven is) es elegge frusztral ez a dolog. Gondot okoz az atoltozes masok elott, emiatt nem jarok el sportolni, meg semmi ilyesmi (meztelenre egyaltalan nem mernek vetkozni mondjuk egy ferfi oltozoben, zuhanyzoban, de boxeralsora sem szivesen vetkozom le, meg akkor sem ha az nem az a feszulos fajta). Tarsasagban is rosszul erzem magam, mert felek, hogy elojon a peniszmeret tema, vagy egyaltalan a szexualitas es olyankor zavarban vagyok, nem tudom, mit kene mondanom, szegyellem magam es felek, hogy kicsufolnak, kinevetnek! Persze lanyokkal sem merek emiatt ismerkedni! Ugy erzem, titkolnom kell, hogy nekem van ez a kis problemam...

Nem tudom, hogy kezeljem ezeket a helyzeteket! Tudnatok tanacsot adni? Elegge megneheziti ez az eletemet...

Esetleg van itt olyan fiu, aki szinten ilyen helyzetben van? Ti hogyan oldjatok meg ezeket a dolgokat, zavar titeket a meretetek? Volt mar kellemetlen elmenyetek emiatt?

2011. máj. 4. 17:33
1 2
 11/11 Vree ***** válasza:

Szerintem is oktalan ez a félelem. Honnan tudod egyébként a méretét, vonalzóztad? :D

Egyrészt mert a nagy farokméret nem számít a szexben, max az egód lesz tőle nagyobb, másrészt mert a 15 centi az simán átlag körüli. A normál felnőtt méret 13-15 centi, szal te a felső határán mozogsz.

2011. máj. 13. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!