Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korig egészséges...

Hány éves korig egészséges szülőkkel együtt élni?

Figyelt kérdés
Ti mikor és hogyan költöztetek el otthonról? Én 25 éves vagyok és még sajnos anyagi okok miatt itthon élek. Már minden ismerősömnek sikerült önálló életet kezdeni

2013. máj. 23. 22:05
1 2
 11/12 anonim válasza:

A 6-oshoz hasonló helyzetben voltunk:D Anmyóséknál éltünk 1évig,(3,5 éve vagyunk együtt Barátommal)Amikor állást kaptam a szomszéd városban ahol párom is melózik,nagy volt az öröm,hogy már nem kell ingyenélöként odamennem,ugy költöztem oda,hogy fix 20ezret fizettem én is,meg barátom már mióta melózik.Na ez az állapot tartott is vagy 2hónapig,attól kezdve egyre jobban megutáltam az anyósékat,meg a Barátom hugát,aki már külön lakott.Sok volt a veszekedés,köztünk Párommal és a családtagokkal is.Megszokták hogy én voltam a ,csicska,, de mivel melóztam nem voltam hajlandó mindent megcsinálni mint eddig.aztán szépen durvult a helyzet és eljöttünk 2hónapja.És nincs egy vita sem,én nem megyek át ha nincs kedvem.Utálom öket,és alig várom hogy saját házban lakjunk,ne a sógornőmék házában(helycsere volt a viták miatt,eladják a közös tulajdunú házat,ök meg a gyerekükkel ott vannak anyóséknál) sok boldgoságot nekik...Nekünk külön sokkal jobb.

9es válasza:Teljesen jó a felsorolás.

A nemi élet összeegyeztetése másik 2-5emberrel szemben nem éppen leányálom, 3műszakos munkarendben,minden áldott szombati munkával,kötelezövé tett ,házimunkákkal,amit igazából csak nekünk szántak....

22/L

2013. jún. 19. 16:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 25 éves vagyok és még szüleimmel élek. Annak ellenére, hogy jól megvagyunk egymás mellett, de szeretnék már saját lakást, csak a körülmények nem teszik lehetővé. Hitelt meg nem akarok felvenni.
2017. márc. 23. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!