Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Temperamentumos, gyors emberek...

Temperamentumos, gyors emberek, titeket nem idegesít más lassabb, tesze-tosza ember?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 12:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Egy munkatársam van, aki nemtörődöm, lassú nő. Sehova se siet, de hogy még a munkában se, annak meg én iszom meg a levét, helyette kell sokszor dolgoznom, hogy időben hazamehessek. Egy településen élünk, itt se siet semmiben. Egyszer láttam sietni, amikor a bankba ment pénzért.

25/N

2013. máj. 23. 17:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha rendesen dolgozik (értsd: nem mászkál 10 percenként wcre/cigizni/pletykálni), hanem csinálja a dolgát, és nem 2 percenként engem kérdez meg a következő lépésről, ami logikusan következik az előzőből, akkor nem. De ha azért lassú, mert nem figyel, mást csinál, vagy képtelen sokadszorra is értelmezni a feladatot, akkor igen.
2013. máj. 23. 18:29
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha előttem csámpázik a gurulós-húzós bőröndjével, és akármelyik irányba próbálok kikerülni,m mindig arra tántorog el :DDD

vagy még jobb,m ha két ilyen talál egymásra és elfoglalják szép kettesben a járdát :D

2013. máj. 23. 20:50
 24/27 A kérdező kommentje:

Engem a nagyon szuttyogós emberek kifejezetten irritálnak, az ő hatásukra még jobban bepörgök:) de komolyan.

És ha mindez még butasággal is párosul, teljesen lefáradok.

2013. máj. 24. 10:19
 25/27 anonim ***** válasza:

nálunk a párom a tökölös és lassu....én meg a temperamentumos és gyors....na...idegbajt kapok, ha már állok az ajtóban, ő meg még szorakozik a cipőjével...néha azt érzem, hogy állandóan csak várok rá....de így is szeretem...:)

24L

2013. máj. 24. 10:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok gyors se lassú. Inkább hatékony esetenként lusta de temperamentumos. Én azt se tudom elviselni mikor ilyen pörgős emberek (pl anyám) ugráltat, meg ott egy szösz,meg gyere meg húú meg háá. Viszont azt is útálom mikor ilyen nemistudom milyen emberek tökölnek és majd megalszik a tej a szájában és azt se tudja hol van.
2013. máj. 24. 17:15
 27/27 anonim ***** válasza:
De nagyon. Főleg,hogy vendéglátós vagyok (és voltam mindig) ,itt ha valakinek megalszik a szájában a tej,az azt jelenti,hogy a másiknak 2 ember helyett kell dolgozni.. egyébként nem érdekelne.
2013. máj. 26. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!