Temperamentumos, gyors emberek, titeket nem idegesít más lassabb, tesze-tosza ember?
Egy munkatársam van, aki nemtörődöm, lassú nő. Sehova se siet, de hogy még a munkában se, annak meg én iszom meg a levét, helyette kell sokszor dolgoznom, hogy időben hazamehessek. Egy településen élünk, itt se siet semmiben. Egyszer láttam sietni, amikor a bankba ment pénzért.
25/N
Ha előttem csámpázik a gurulós-húzós bőröndjével, és akármelyik irányba próbálok kikerülni,m mindig arra tántorog el :DDD
vagy még jobb,m ha két ilyen talál egymásra és elfoglalják szép kettesben a járdát :D
Engem a nagyon szuttyogós emberek kifejezetten irritálnak, az ő hatásukra még jobban bepörgök:) de komolyan.
És ha mindez még butasággal is párosul, teljesen lefáradok.
nálunk a párom a tökölös és lassu....én meg a temperamentumos és gyors....na...idegbajt kapok, ha már állok az ajtóban, ő meg még szorakozik a cipőjével...néha azt érzem, hogy állandóan csak várok rá....de így is szeretem...:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!