77rozi kérdése:
Szerintetek egy ember részegen azt mondja ki amit józanon nem mer?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 18:12
1/9 anonim válasza:
vagy nem akar. az ital oldja a gátlásokat, és könnyebben megered az ember nyelve.
2/9 anonim válasza:
Nem. Például egyszer részegen azt magyaráztam egy másik csajnak, hogy húgomként szeretem. Amúgy meg mindig is utáltam. Magyarán szöges ellentétét mondtam neki, mint amit gondoltam.
3/9 anonim válasza:
Aki csak részege mer kimondani dolgokat, az nem ember, maximum csak egy nő.
4/9 anonim válasza:
Az alkohol démonizál. Ölelgetnek, elmondják, mennyire szeretnek, utálom az ilyen részegeket. A pia elbuzítja az embereket.
5/9 anonim válasza:
Szerintem részegen inkább a szűrők tűnnek el...
Hibás következtetéseket vonsz le és gyorsan megosztod másokkal. Az agyad nem látja a teljes képet, csak arra koncentrál ami előtte van. (Aki abban a percben kedves hozzád azt szereted, aki nem az utálod.) Ezért tűnik egy tetkó részegen jó ötletnek, aztán másnap reggel beugrik, hogy miért nem akartad józanul és egyéb hasonló dolgok, amik miatt másnap vered a fejed a falba. Ezért iszom csak ritkán:)
6/9 anonim válasza:
amit az utolsó írt, az jó: eltűnnek a szűrők. Az a 'gát' tűnik el, ami máskor megállít, hogy ezt ne mondd ki mert nemigaz/sértő/nem tartozik a másikra/szégyelled. Lehet hogy azt is mondja, amit amúgy nem merne, de rengeteg dolgot beszél ami csak szimplán marhaság (ismerősöm 15 évesen részegen-először piált-kijelentette hogy Karen Gillian, egy színésznő a felesége, és elhagyta őt, ezért számára halott. Nem hiszem hogy ez ilyen nagy és titkos igazság lenne ._.)
7/9 anonim válasza:
"A szake megmutatja az ember igazi természetét."- japán közmondás.
8/9 anonim válasza:
Vagy azt, vagy valami oltári hülyeséget.
9/9 anonim válasza:
szerintem ez nem igaz... a volt párom nagyon bűbájos volt részegen.. nem szeretem a részegeket de ő cukira itta magát ha ivott. jobb fej volt,mint józanon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!