Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam ezt meg a nőkkel? Részegen másik ember vagyok.
Szóval bebaxunk mint a kutya és odamegyünk lányokhoz, hogy érted mi lenne ha (erre a részre nem emlékszem) de belement úgyhogy biztos nagyon kreatív voltam viszont amikor kezdek kiállni akkor a szórakoztató énem valahogy elmegy nyaralni, hogy csá tesó megtettem amit tudtam, én meg kb full ötlettelen vagyok, hogy mit kéne csinálni, aztán meg elbaxom a nőt.
De komolyan a részeg énem nagyon jó munkát végez, nem vagyok egy calvin klein modell de még sosem utasítottak vissza. Már olyan nőknél akiknél amúgy azt mondod, hgy ááá hagyjad már tuti nem az én kategóriám.
részegen mindenki más
örülj neki, legalább nem vagy agresszív
1! igaza van N
ha-ha
józanul én még sosem mentem oda lányhoz
Hulye vagy? Hatalmas fazon vagy! Ha jozanul is igy nyomod, akkor a jozan ened is szorakoztato lehet! :)
Ja es no vagyok, szoval ne sz@rjal, h valami buza dicserget.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!