Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az ember reszegen oszintebb mint egyebkent?
Figyelt kérdés
Szerintetek is megmutatjuk igazi oldalunkat reszegen? Pl ha ramaszunk valakire az azert van mert amugy is bejon nekunk vagy reszegen mindenki tetszik?2013. márc. 10. 20:30
2/6 anonim válasza:
közismert, h az alkohol olyan hatással van az idegrendszerre, h az ilyen irányban módosítja a viselkedést, és olyat is elárul így magáról az ember, amit egyébként nem.
3/6 anonim válasza:
Sajnos igaz :D el is ment a kedvem az ivástól egy időre
4/6 anonim válasza:
Amint írták, alkohol befolyásol. A többi kérdésedre is vá-
laszt adva: részegen kicsit máshogy nézi az ember a dolgo-
kat, és olyankor akár olyannal is kikezd, aki nem jön be
neki annyira, vagy egyáltalán nem is jön be. Persze ez
nagyban függ attól, hogy mennyit ivott az illető, és hogy
mennyire "üti meg" az alkohol.
5/6 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy a titok olyan dolog amely alkoholban oldódik!
6/6 anonim válasza:
Azért nem feltétlenül. Egyrészt én csúnyábbnak látom az embereket, ha iszom, másrészt pedig nem csak őszinte vagyok, de több hülyeséget is beszélek. Két hónapja voltunk együtt, amikor elmentünk inni egy csapat haverjával, és részegen azzal kezdtem viccelődni, hogy kidobom a barátomat és felszabadul egy hely az ágyamban. Azután megfordultam, és láttam, hogy ott áll, gondterhelt, dühös, aggodalmas, féltékeny arccal, és azonnal elkezdtem bocsánatot kérni, mert rájöttem, hogy hülyeség volt, és nem is volt igaz és nem is gondoltam komolyan. Azután fél éjszaka a hajamat fogta, mert hánytam^^, de azt már otthon. Nemsokára egy évesek leszünk, és halálosan szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!