Temperamentumos, gyors emberek, titeket nem idegesít más lassabb, tesze-tosza ember?
Ha nekem nincs közöm ahhoz, hogy valaki lassan dolgozik,akkor nem érdekel.
De ha én is be vagyok vonva valamibe és nem birom kivárni, aminek már régen kész kellett volna lennie, na akkor kiakadok!
De.
De gondolom fordítva meg én idegesítem őket.
Nem vagyunk egyformák, de éppen ettől kerek és színes a világ.
Nagyon idegesítenek a lassú, tökölős emberek.
És nem, én sem pörgök ezerrel, csak gyors vagyok.
Nem vagyok egy idegbeteg kapkodós én magam sem.
Viszont az néha felhúz, ha a férjem elpiszmog egy 5-10 perces munkán félóráig.
Vagy pl. ha sietnék,és a pénztűros ráérősen rakosgatja az árut, esetleg cseveg a másik pénztárossal közben....és még sorolhatnám.
Általában nem, csak ha velem is kiszúr. Sajna a lakótársam ilyen, most a felújításnál rendesen kiakasztott. Mondtam hogy pakoljunk, segítsen, hogy mire jön a festő, minden kész legyen, állhassunk neki. De nem,mert még egy cigi, még ez, még az, még harminchatodszor is elmondja ugyanazt a halálunalmas sztorit... a végén persze még a festő is pakolt, mert semmi nem lett kész. Az órabére meg ugye pörgött... na akkor nagyon pipa voltam.
Amikor csak ilyen egy-két percről van szó, mondjuk indulnánk, de még elszalad vécére a másik, az nem zavar, apróság. Amikor károm származik a dologból, csak akkor zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!