Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Temperamentumos, gyors emberek...

Temperamentumos, gyors emberek, titeket nem idegesít más lassabb, tesze-tosza ember?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
De nagyon!!A közlekedésnél sokan úgy mozognak, mintha be lennének nyugtatózva.A pénztárnál meg sokan nem képesek kiszámolni 100Ft-ot, percegik várunk(a sorban állókkal együtt) amíg előveszi a pénztárcát, keresgél, számolgat és közben felrobbanok, de próbálok türelmes lenni.Hát így.
2013. máj. 23. 13:11
 12/27 anonim ***** válasza:

Ha nekem nincs közöm ahhoz, hogy valaki lassan dolgozik,akkor nem érdekel.

De ha én is be vagyok vonva valamibe és nem birom kivárni, aminek már régen kész kellett volna lennie, na akkor kiakadok!

2013. máj. 23. 13:14
 13/27 anonim ***** válasza:
Nagyon idegesít ha valaki tököl,bénázik,lassú,megy előttem pl ki kerülni sem tudom,mint aki teljesen le van lassulva,vagy megbeszéljük,hogy találkozunk,és állandóan késik,mert annyira lassan készül el,ettől sem idegbajos,sem stresszes nem vagyok de szeretem ha dinamikusan lehet mindent csinálni,pl vezetni,és nem tötyögni 20al.
 14/27 anonim ***** válasza:

De.

De gondolom fordítva meg én idegesítem őket.

Nem vagyunk egyformák, de éppen ettől kerek és színes a világ.

15/27 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar, ha én már az ajtóban állok, mert megyünk valahova, az meg még a cipőjét köti, fogat mos, elmegy wc-re, miközben előtte ő mondta, hogy akkor mehetünk :D
2013. máj. 23. 13:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Én valamikor ilyen vagyok, valamikor olyan. De engem nem idegesít, ha valaki lassabb, a türelem egy fontos erény.
2013. máj. 23. 13:20
 17/27 anonim ***** válasza:

Nagyon idegesítenek a lassú, tökölős emberek.

És nem, én sem pörgök ezerrel, csak gyors vagyok.

2013. máj. 23. 13:33
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy idegbeteg kapkodós én magam sem.

Viszont az néha felhúz, ha a férjem elpiszmog egy 5-10 perces munkán félóráig.

Vagy pl. ha sietnék,és a pénztűros ráérősen rakosgatja az árut, esetleg cseveg a másik pénztárossal közben....és még sorolhatnám.

2013. máj. 23. 14:19
 19/27 anonim ***** válasza:

Általában nem, csak ha velem is kiszúr. Sajna a lakótársam ilyen, most a felújításnál rendesen kiakasztott. Mondtam hogy pakoljunk, segítsen, hogy mire jön a festő, minden kész legyen, állhassunk neki. De nem,mert még egy cigi, még ez, még az, még harminchatodszor is elmondja ugyanazt a halálunalmas sztorit... a végén persze még a festő is pakolt, mert semmi nem lett kész. Az órabére meg ugye pörgött... na akkor nagyon pipa voltam.

Amikor csak ilyen egy-két percről van szó, mondjuk indulnánk, de még elszalad vécére a másik, az nem zavar, apróság. Amikor károm származik a dologból, csak akkor zavar.

2013. máj. 23. 14:32
 20/27 anonim ***** válasza:
van abban némi igazság ,hogy a tökölödös ember azt várja mikor unja meg valaki a tesze-toszaságát és csinálja meg helyette...én leginkább a megalszik a tej a szájában típust nem kedvelem....
2013. máj. 23. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!