Párok akik együtt éltek! Mennyit vagytok külön?
Figyelt kérdés
Van olyan h elmentek csak csajok bulizni? Vagy az már nem "illik"?2013. máj. 22. 16:55
11/16 anonim válasza:
Csak munkában vagyunk külön. Azonkívűl, monjuk havi 4-5 alkalommal kimegyek valamelyik barátnőmmel kávézni, munka után, ha este megyek ki, akkor jön ő is velem.
12/16 anonim válasza:
Mi amikor még nem is voltunk együtt, akkor is együtt jártunk bulizni :D Közös baráti társaság, mi is barátokként kezdtük.
13/16 anonim válasza:
Ő van hogy utazik a munkája miatt ilyenkor hajnalban megy, késő éjjel jön, így egy nap kiesik. Ez általában kéthetente van, máskor megoldja normál időszakaszban. Nem mondanám hogy bulizni, de szoktunk egymás nélkül is barátokkal/barátnőkkel találkozni, egy héten egyszer, vagy kéthetente. Én ha beülök valahová velük akkor 6-9ig. Szóval ez nem olyan nagy idő. Ők elmennek focizni vagy sörözni. Szintén ennyi idő kb. Egyébként a barátaink többsége közös, szóval nálunk vagyunk, vagy valakinél együtt. Szó szerint bulizni utoljára 3 hónapja voltam barátnőm szülinapján. Páromat pedig nem is tudom, november környékén. Jövőhónapban legény/lánybúcsú akkor megyünk legközelebb. Szóval egy évben kétszer, az igazán nem sok. Együtt már nem is járunk, kiöregedtünk:D
14/16 anonim válasza:
Nem szoktunk külön menni bulizni, egyrészt nincs rá igényünk, másrészt nem vagyunk bulizósak. Max beülünk egy kocsmába a haverokkal és ennyi!
15/16 anonim válasza:
az az érdekes, hogy bulizni általában csak külön járunk :) ő a rockos bulikat szereti, én inkább a diszkósat, bár nem járok diszkóba. Inkább elmegyek karaokézni, vagy beülünk valahova a barátokkal. Ő is megy a haverjaival. 6 év alatt talán ha 10-15-20 szor voltunk együtt bulizni DK-ban, ZP-ben, de ennyi. Viszont a közös baráti párokhoz együtt megyünk nyilván, az inkább grillezés, sörözgetés :) most is megyünk hétvégén, alig várom :D :D
16/16 anonim válasza:
Illik? Nem tudom, mi illek. Mi bulizni nemigen járunk, de vannak külön programjaink. Ő is elmegy barátokkal beszélgetni, én is a barátnőimmel. A barátnőim nem feltétlen akarják neki is elsírni a gondjukat-bajukat, és a fiúknak is kell a privát beszélgetés.
Évente egyszer 1-2 napra én le szoktam ruccanni vidékre egy régi barátnőhöz, na ott buli is szokott lenni, a helyi fesztivált és vásárt szoktuk végigdajdajozni. :) A párom ezzel tisztában is van, mindig viszek neki fotós élménybeszámolót az ökörködéseinkről. Ilyenkor újraéljük az egyetemista bulik hangulatát. :) (Természetesen pasizás tabu, semmi olyat nem csinálok, amit ő ne nézhetne végig. Ez nekem bőven elég kirúgás a hámból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!