Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok akik együtt éltek!...

Párok akik együtt éltek! Mennyit vagytok külön?

Figyelt kérdés
Van olyan h elmentek csak csajok bulizni? Vagy az már nem "illik"?
2013. máj. 22. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Ha akarunk elmehetünk, nincs megtiltva, de nem nagyon járunk el külön. Barátokkal vagyunk, de nekem egy barátnőm van aki közös barát, ők is nagyon jó barátok, a barátai pedig bevettek a bandába :)
2013. máj. 22. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Külön nem járunk bulizni, mert nem éreznénk jól magukat egymás nélkül. Pedig már 30 éve vagyunk házasok.
2013. máj. 22. 17:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy alakul, együtt megyünk, ha úgy, akkor külön. Ismerjük egymás barátait. Nincs olyan, hogy nem illik, meg kell beszélni, hogy mikor mész el, és akkor ő is tud magának programot szervezni. Én van, hogy a barátnőmnél alszom, mert az egyik cirka 150 km-re költözött, sőt, már babája is van, szóval ha megyek, akkor legalább egy hétvégére megyek. Igaz, éves szinten 2-3 alkalommal találkozunk csak, de az is jobb a semminél. 26N
2013. máj. 22. 17:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Változó, hogy mennyit vagyunk külön. Járunk külön is bulizni, az is kell, de együtt is :D

24/N

2013. máj. 22. 17:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi már házasok vagyunk, de mikor nem voltunk még azok és úgy éltünk együtt, akkor is volt olyan, hogy ha hívtak a csoporttársaim bulizni, ő mondta, hogy menjek, még ad pénzt is(!), meg értem jön utána, nehogy kimaradjak valamiből.

Meg én is szoktam noszogatni, mikor a kollégái valakinek a névnapját, szülinapját ünneplik és elmennek valahova, hogy menjen már, minek ülne itthon?

Mindketten odamegyünk, ahova akarunk. Voltaképpen külön többet megyünk "bulizni", mint együtt. Együtt inkább kirándulunk, étterembe megyünk, 1-1 koncertre vagy ilyesmi, de ha én elmegyek barátnőkkel ide-oda, vagy ő a kollégáival, nem hurcoljuk a másikat, meg nem is nagy élvezné egyikőnk sem szerintem.

Legutoljára egy ismerősöm, aki hawaiion lakik és nagyon régen láttam hívott, hogy látogassam meg. Ő nem ismeri a férjemet még. Erre férjem mit mond? Hát ilyen lehetősége nem véletlen van az embernek, örüljek neki, igen, két repülőjegy már nagyon drága, de én emiatt ne hagyjam ki, ha meg akarom látogatni. Más kérdés, hogy én meg úgy sajnálom, hogy most egy ilyen helyre nélküle menjek?

Most nem azt mondom, hogy járd be a világot a másik nélkül, de szerintem az azért nem túl egészséges, ha sose csináltok semmit külön. Azért az önálló személyiségeteket meg kéne tartani, mert sose lehet tudni mi vár rád a jövőben és senkinek se jó, ha teljesen kicsúszik a lábad alól a talaj, ha a másikat elvesztetted, mert évek óta még a Tescoig se mentél el egyedül.

2013. máj. 22. 17:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi csak tervezzük az együtt élést, de az nincs megtiltva, hogy külön menjünk szórakozni. Az más kérdés, hogy nem vagyok bulizósak, nincsen túl sok haverunk sem, meg van, amikor együtt találkozunk velük... én egy év alatt 2x voltam el külön, ő 1x. Sztem azért az egészséges is, ha nem vagyunk mindig a másik nyakán, legalábbis nekünk.
2013. máj. 22. 17:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Napi 9 órát eleve külön töltünk a munka miatt. Meg még ha van intéznivalónk vagy találkozunk valakivel, ilyesmi.

Bulizni ritkán járunk, de igen, gond nélkül elmegyünk egyedül is, ha úgy alakul. Az az alapfelállás, hogy együtt megyünk. Külön csak akkor, ha a másiknak is programja van, vagy ha olyan társasággal, ahol a másik inkább zavarna (pl. a rendszeres siófoki csajos nyaralásunkon inkább ne legyen ott :D ). Vagy például operába se rángatom el, mert utálja. De azért a végére odajön értem :)

Szerintem tökmindegy, mi "illik". Úgy kell csinálni,ahogy mindkettőtöknek megfelel, és tojni másokra :)

2013. máj. 22. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:

mivel teljesen ellentétes műszakban dolgozunk heti 1 napot tudunk csak együtt lenni, reméljük ez hamarosan változik majd.

Bulizni és fesztiválozni is el szoktunk menni külön, mert van ami engem nem érdekel, attól ő még simán el tud menni a barátnőivel, ha úgy van akkor én meg a haverokkal.

2013. máj. 22. 17:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi rengeteg programot csinálunk egymás nélkül. 2 gyerekünk van, különböző korúak, ami a nagynak jó program, az a picivel kivitelezhetetlen, ami picinek jó, a nagynak unalmas. Így mi minden héten 1* de van, hogy 2* is külön progizunk, én a naggyal, ő a kicsivel. Hét közben nem csinálunk semmit, mert estig dolgozik, én a gyerekekkel vagyok, velük csinálok programot. Gyerekek előtt más volt persze, de az már olyan rég volt, nem is emlékszem rá...
2013. máj. 22. 18:13
 10/16 anonim ***** válasza:
persze h elmegyünk külön is, mi egészséges kapcsolatban élünk. vannak programjaink kettesben, közös barátokkal is, ezen kívül én eljárok a barátnőimmel vásárolgatni, kávézni, ha van jó koncert, akkor oda elmegyünk, vagy ha dolgozik a párom, akkor átjönnek iszogatni, ilyesmi. ő zenél, így sokat próbál a zenekarral, illetve elmegy meginni 1-2 sört, ha úgy van.
2013. máj. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!