Párok akik együtt éltek! Mennyit vagytok külön?
Változó, hogy mennyit vagyunk külön. Járunk külön is bulizni, az is kell, de együtt is :D
24/N
Mi már házasok vagyunk, de mikor nem voltunk még azok és úgy éltünk együtt, akkor is volt olyan, hogy ha hívtak a csoporttársaim bulizni, ő mondta, hogy menjek, még ad pénzt is(!), meg értem jön utána, nehogy kimaradjak valamiből.
Meg én is szoktam noszogatni, mikor a kollégái valakinek a névnapját, szülinapját ünneplik és elmennek valahova, hogy menjen már, minek ülne itthon?
Mindketten odamegyünk, ahova akarunk. Voltaképpen külön többet megyünk "bulizni", mint együtt. Együtt inkább kirándulunk, étterembe megyünk, 1-1 koncertre vagy ilyesmi, de ha én elmegyek barátnőkkel ide-oda, vagy ő a kollégáival, nem hurcoljuk a másikat, meg nem is nagy élvezné egyikőnk sem szerintem.
Legutoljára egy ismerősöm, aki hawaiion lakik és nagyon régen láttam hívott, hogy látogassam meg. Ő nem ismeri a férjemet még. Erre férjem mit mond? Hát ilyen lehetősége nem véletlen van az embernek, örüljek neki, igen, két repülőjegy már nagyon drága, de én emiatt ne hagyjam ki, ha meg akarom látogatni. Más kérdés, hogy én meg úgy sajnálom, hogy most egy ilyen helyre nélküle menjek?
Most nem azt mondom, hogy járd be a világot a másik nélkül, de szerintem az azért nem túl egészséges, ha sose csináltok semmit külön. Azért az önálló személyiségeteket meg kéne tartani, mert sose lehet tudni mi vár rád a jövőben és senkinek se jó, ha teljesen kicsúszik a lábad alól a talaj, ha a másikat elvesztetted, mert évek óta még a Tescoig se mentél el egyedül.
Napi 9 órát eleve külön töltünk a munka miatt. Meg még ha van intéznivalónk vagy találkozunk valakivel, ilyesmi.
Bulizni ritkán járunk, de igen, gond nélkül elmegyünk egyedül is, ha úgy alakul. Az az alapfelállás, hogy együtt megyünk. Külön csak akkor, ha a másiknak is programja van, vagy ha olyan társasággal, ahol a másik inkább zavarna (pl. a rendszeres siófoki csajos nyaralásunkon inkább ne legyen ott :D ). Vagy például operába se rángatom el, mert utálja. De azért a végére odajön értem :)
Szerintem tökmindegy, mi "illik". Úgy kell csinálni,ahogy mindkettőtöknek megfelel, és tojni másokra :)
mivel teljesen ellentétes műszakban dolgozunk heti 1 napot tudunk csak együtt lenni, reméljük ez hamarosan változik majd.
Bulizni és fesztiválozni is el szoktunk menni külön, mert van ami engem nem érdekel, attól ő még simán el tud menni a barátnőivel, ha úgy van akkor én meg a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!