Milyen hatást váltana ki, ha a nagyszüleimmel fájdalomcsillapítót "itatnék"?
Ismerek egy legális anyagot, aminek elég erős fájdalomcsillapító hatása van, és ellazít, megnyugtat. Nem kérek kötözködést, higgyétek el amit írok és kész. Az egyik nagymamámnak egész életében fájt a válla, mert valami van a csontjával, és semmi nem használ rá. Ő nem olyan öreg, a másik nagymamám már 85 éves, őt lehet hogy már nem kínálnám ilyenekkel... Nagypapámnak állandó lábfájdalma van és alkoholfüggő. Anyámra is jellemző mindenféle krónikus fájdalom. Elképzeltem, ahogy belecsempészek egy kicsit ebből az anyagból a teájukba. Épp annyit, amennyitől még nem dőlnének vigyorogva a fotelba, viszont jól éreznék magukat és fájdalommentesek lennének.
Vagy egyszerűen megmutathatnám nekik, és elmondhatnám nekik amit ide is leírtam. Vajon hogy fogadnák?
érdekes elképzelés az tény, de ha tényleg úgy érzed hogy nekik jobb lesz így, és csak az ő érdekeiket tartod szem előtt, akkor szerintem okés a dolog. (feltéve ha a hatás elmúlása után nem lesz erősebb a fájdalom pl. nyugtatók hatása is ilyen) Mellékhatásoknak is nézz utána (pl. májbetegségek, vereelégtelenség, szívritmuszavar) mert ha ezekkel bármi probléma van akkor nem ajénlatos.
Egyébként izületi panaszokra jót teszenk a vas tartalmú ételek. pl. kurkuma, sötétzöld színű zöldségek pl uborka, vastabletta, pezsgőtabbletta, stb.
Másrészt szerintem először mondd el, és ha nem mennek bele akkor titokba tegyél de tényleg ügyelj rá hogy keveset! nehogy tényleg történjen valamit.
Mondd azt hogy gyógytea, avgy vala,i hogy azért tudják hogy mi történik velük.
"Épp annyit, amennyitől még nem dőlnének vigyorogva a fotelba, viszont jól éreznék magukat és fájdalommentesek lennének."
Ahogy a szavaidból levettem ez valami drog ami még legális. Ne csempéssz te semmit senkinek a piájába, mit gondolsz te magadról? Felnőtt ember basszus, ha ennyire jó akkor kérdezd meg tőle hogy kér-e és majd eldönti ő. És honnan tudod hogy az a legális anyag hogy hat a gyógyszerekre amit szed? Vagy hogy milyen mellékhatásai lehetnek?
Meg akarod ölni őket? Nem tudhatod, milyen hatást váltani ki. Gyógyszerekre meg főleg. Felnőtt emberek, csak tudják kezelni a fájdalmukat, hogy milyen gyógyszereket szedhetnek, esetleg szednek is. Ne legyél felelőtlen, ne adj nekik semmi fene tudja milyen kotyvalékot.
Szeretetből meg inkább segíts nekik vásárolni, takarítani, hogy csökkentsd a fájdalmukat. Ez így tisztességesebb, mint alamuszi módon valami löttyöt itatni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!