Elégedett vagy a családod jelenlegi anyagi helyzetével?
Miből éltek? Hány évesek vagytok?
Az ország melyik részén laktok? Város, falu?
Kedves Utolsó!
Én is tanultam, nem is keveset, van 2 diplomám. DE ezelőtt több, mint 20 évvel (mikor még én voltam fiatal) még nem lehetett tudni, hogy az akkor elfogadhatónak számított gyógypedagógus diplomával max. éhen lehet halni. Nem beszélve róla, hogy a családi vállalkozásunk is egyre-egyre rosszabbul megy. Úgyhogy én 43 évesen, 4 gyerekkel, diplomás munkahellyel, plusz egy vállalkozással (amiben én is aktívan részt veszek)csak jó esetben vegetálunk. Amúgy déli megyeszékhelyen lakunk.
Van egy családi vállalkozásunk,elégedett vagyok,eltartja a családot,nincs hitelünk,van egy fél házunk :)van autónk,van megtakarításunk,többször megyünk egy évben nyaralni.Napi 4-5 órát dolgozzunk ,igaz hétvégén is.
Megyeszékhelyen élünk,34,35 évesek vagyunk.
Elégedett vagyok, havi másfél millió a fizum, ezen felül megillett még havi bruttó 231.900 forint, 200 ezer forintnyi cafeteriában részesülök, egy Audi és egy Skoda a garázsban, és egy 300 nm-es ház Felcsúton.... a népem eltart, ingyen telefon, benzin, szinte semmiért nem kell fizetnem.
Üdv néktek! Viktor
30 as
szüleim nagyon szegények voltak, és árva lettem fiatalon.
a középiskolát is épp eltudtam végezni, akkor te miről beszélsz h tanulni meg egyetemet végezni és jó szakmát kitanulni???
ha nekem is lett volna lehetőségem, elhiheted h tanultam volna és nem a talicskát tolnám minden nap. havi pár 10 ezer ft ért
enyhén leszóló volt a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!