Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elégedett vagy a családod...

Elégedett vagy a családod jelenlegi anyagi helyzetével?

Figyelt kérdés

Miből éltek? Hány évesek vagytok?

Az ország melyik részén laktok? Város, falu?

2013. máj. 19. 12:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%
Elégedet vagyok mert nem vagyok nagyra vágyó és azt becsülöm annak örülök ami van. Nyilván ha több millióból élnénk havonta nem így lenne. Mert akinek többvan annak annál több kell. Így jó van étel van rezsi és megvannak az alapvető szükségletek pl ruha tisztálkodó szer stb. néha néha még játékra meg édességre is fussa a gyereknek. Szeretjük egymást nem írigykedünk szóval igen elégedet vagyok. Falun lakunk párom 30 én 22.
2013. máj. 20. 17:25
 12/41 anonim ***** válasza:
63%
Aki elégedett az 50%-on alulra értékelték, aki pedig nem az, azt 100%-ra. Tipikus...
2013. máj. 20. 20:39
 13/41 anonim ***** válasza:
Teljesen elégedett nem vagyok, de meg tudunk élni, tehát nagy panaszra nincs okom. Budapesten élünk. Örülnék, ha a számlák befizetése után nem kéne 2x meggondolni, hogy vegyünk-e ezt vagy azt a boltban, vagy hogy elmenjünk 1x moziba vagy színházba.
2013. máj. 25. 11:56
 14/41 anonim ***** válasza:
30%
A havi bevételünkkel elégedett vagyok,kb. 350ezer forintból élünk ketten,van saját,hitelmentes autónk,tudunk megtakarítani. Viszont albérletben élünk,egyelőre kilátástalan a saját otthon,emiatt viszont elégedetlen vagyok....
2013. máj. 25. 12:33
 15/41 anonim ***** válasza:
61%
A szüleim anyagi helyzetével elégedett vagyok. Ők nem. Valószínűleg azért nem, mert több tízezer forintokat költenek egy hónapban cigire és piára. Hetente 2-3 alkalommal vesznek majdnem 6ezer forintért Unicumot, anyukám olyan 20ezer forintot bagózik el egy hónapban, apukám mindennap kocsmában köt ki munka után, ott olyan 2 korsót fogyaszt el. Nem csoda, hogy más dolgokra nem jut. Emiatt nyavalyognak is, mint állat. Nem értem miért, 3-man vagyunk testvérek, de mindhárman eltartjuk magunkat, egy fogkrémet nem vesznek nekünk. De mégis mindig minket hordanak le, hogy mennyi pénzt viszünk el... Pécs mellett lakunk különben. Én 20 éves vagyok.
2013. máj. 25. 17:33
 16/41 anonim ***** válasza:
52%

sajnos nagyon szegények vagyunk

keményen dolgozok, és ketten élünk 80 ezer ft ból

van egy csomó hitelünk

sajnos a hónap közepén már azt sem tudom mit együnk

és ha így megy árverezik a házat is

egy kisvárosi szegényember ...

2013. máj. 25. 17:46
 17/41 anonim ***** válasza:
66%
11 éves vagyok, és nagyon szegényen élünk. :(
2013. máj. 25. 18:11
 18/41 anonim ***** válasza:
Most nem nagyon vagyunk megelégedve (házat újítunk, így sok elmegy arra), de ha ez lemegy akkor igen, megleszünk elégedve! :)
2013. máj. 25. 18:13
 19/41 anonim ***** válasza:
53%

ahhoz képest,amit máshol látok,ahhoz képest meg vagyok elégedve.de amúgy ahhoz képest amennyit dolgozunk,nem

filléres gondunk nincs,ésszerű kereteken belül meg tudunk venni mindent.Évente egyszer öt napra el is tudunk menni valahova,kicsit félre is tudunk tenni.hitelünk nincs,de fizetünk 40 ezer fundamentát meg 10 ezret a fiúnknak babakötvénybe.szeretnénk pár év múlva elköltözni,jó lenne többet gyűjteni,de mindig van valami váratlan kiadás.pedig most már keróval járok busz és kocsi helyett,és spórolok,ahol tudok

2013. máj. 25. 19:24
 20/41 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,és elfelejtettem,hogy 30-as éveink közepén járunk,keleti megyeszékhely
2013. máj. 25. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!