Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elégedett vagy a családod...

Elégedett vagy a családod jelenlegi anyagi helyzetével?

Figyelt kérdés

Miből éltek? Hány évesek vagytok?

Az ország melyik részén laktok? Város, falu?

2013. máj. 19. 12:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
8%

Néha elégedett vagyok néha nem attól függ kihez viszonyitjuk magunkat.havi bevétel fizetés 135 és 520 plussz kb 100-200 közt a hálapénz ez utóbbi nagyon változó. 2 lakásunk van és egy családi házunk plussz óróköltünk egy fél házat iés negyed lakást.

Kb 10 millió a megtakink.bp. Orvos és igazsagügyi szakértő

2013. máj. 25. 19:32
 22/41 anonim ***** válasza:
Elégedett vagyok. A párommal élek saját lakásban Ő 26 éves, én 24 vagyok. A párom gépészmérnök, én építészmérnök vagyok. Mind a kettőnknek jó fizetése van. Saját ház, 2 autó. Hitelünk nincs. Havonta 200.000 Ft megtakarításunk van. Augusztusba össze házasodunk. Szeptembertől mind a ketten Svájcba kezdünk az új munkahelyen. Budapesten élünk.
2013. máj. 25. 19:35
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

A többi magánügy.

2013. máj. 25. 19:58
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

Míg vidéken éltünk (ország déli része, központi város, vagy hogy hívják :D) nagyon nem voltam megelégedve... Nemcsak a fizetésemmel nem, de a lapos élettel sem, ami ott ment.

Mióta fővárosba költöztünk, összehasonlíthatatlanul jobb minden.

2013. máj. 25. 23:15
 25/41 anonim ***** válasza:

33 evesek vagyunk. Parom 900ezret keres, en 1,3milliot. Hitelunk nincs. Van egy csaladi hazunk Budapesten, egy lakasunk Koppenhagaban, egy balatoni nyaralonk, es egy kozepkategorias autonk. Megtakaritasunk kb. 8 millio ft.

Evente 3-4 alkalommal kulfoldre utazunk, a szuleimet es a testveremet rendszeresen tamogatjuk. Szerencsere nem gond barmit megvenni, amit szeretnenk, elegedettek vagyunk.

En kozepvezeto vagyok, parom pedagogus-pszichologus.

2013. máj. 25. 23:26
 26/41 anonim ***** válasza:
900ezer egy pszichomókus fizetése? Na azt megnézném.
2013. máj. 25. 23:38
 27/41 anonim ***** válasza:
nem 900e, hanem másfél millió. :D :*
2013. máj. 26. 03:54
 28/41 anonim ***** válasza:

Na miaz idetalált a felső tízezer?

(Mert azért nagyon nem ez a jellemző ma magyarországon, hogy csak úgy röpködnek a millák) :/

2013. máj. 26. 07:58
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

28 as

én is ezt kérdeztem h ide csak gazdagok írnak, mondjuk érthető is mert a nap nagy részében ők tehetik csak meg h a neten lógjanak a szegény ember reggeltől estig dolgozzon, h utána nélkülözzön egész hónapban, mert nem tud megélni

én írtam h ketten 80 ezerből élünk, és tessék le is pontoztak.

ebben nem tudom mi volt a rossz, h szegényként ide írtam, h miből élünk, és mások meg havi millókat keresnek és felpontozzák egymást.

2013. máj. 26. 09:30
 30/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért vannak azok le pontozva akik többet keresnek az átlagtól, és nem segélyből élnek. Dolgoznak minden nap, nagyon sokat tanultak azért, hogy jó fizetésük legyen. Én is 4 évet tanultam azért, hogy csak egy alap képzésem legyen. Tovább akartam menni MSc képzésre a szüleim nem tudták volna ki csengetni a félévenkénti 300.000 Ft-ot ezért el mentem diák munkára,hogy tudjam fizetni a tandíjat. És sikerült el végeznem 2 év alatt. Rögtön kaptam munkát. Nagyon jó a fizetésem, és szerintem meg érdemlem a 900.000 Ft-os fizetést. A párom gépész mérnök és ő is sokat tanult érte. Ezért szeretnénk el hagyni az országot, mert itt nagyon sok irigy ember van. Csak szerintem nem irigykedni kellene, hanem olyan szakmát kellett volna választani, és tanulni aminek van jövője és nem havi 80.000 a fizetés.
2013. máj. 26. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!