Elégedett vagy a családod jelenlegi anyagi helyzetével?
Miből éltek? Hány évesek vagytok?
Az ország melyik részén laktok? Város, falu?
Néha elégedett vagyok néha nem attól függ kihez viszonyitjuk magunkat.havi bevétel fizetés 135 és 520 plussz kb 100-200 közt a hálapénz ez utóbbi nagyon változó. 2 lakásunk van és egy családi házunk plussz óróköltünk egy fél házat iés negyed lakást.
Kb 10 millió a megtakink.bp. Orvos és igazsagügyi szakértő
Míg vidéken éltünk (ország déli része, központi város, vagy hogy hívják :D) nagyon nem voltam megelégedve... Nemcsak a fizetésemmel nem, de a lapos élettel sem, ami ott ment.
Mióta fővárosba költöztünk, összehasonlíthatatlanul jobb minden.
33 evesek vagyunk. Parom 900ezret keres, en 1,3milliot. Hitelunk nincs. Van egy csaladi hazunk Budapesten, egy lakasunk Koppenhagaban, egy balatoni nyaralonk, es egy kozepkategorias autonk. Megtakaritasunk kb. 8 millio ft.
Evente 3-4 alkalommal kulfoldre utazunk, a szuleimet es a testveremet rendszeresen tamogatjuk. Szerencsere nem gond barmit megvenni, amit szeretnenk, elegedettek vagyunk.
En kozepvezeto vagyok, parom pedagogus-pszichologus.
Na miaz idetalált a felső tízezer?
(Mert azért nagyon nem ez a jellemző ma magyarországon, hogy csak úgy röpködnek a millák) :/
28 as
én is ezt kérdeztem h ide csak gazdagok írnak, mondjuk érthető is mert a nap nagy részében ők tehetik csak meg h a neten lógjanak a szegény ember reggeltől estig dolgozzon, h utána nélkülözzön egész hónapban, mert nem tud megélni
én írtam h ketten 80 ezerből élünk, és tessék le is pontoztak.
ebben nem tudom mi volt a rossz, h szegényként ide írtam, h miből élünk, és mások meg havi millókat keresnek és felpontozzák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!