Szerintetek jogos a felhaborodasom?
"En megszuntettem vele az erintkezest, mert a parom fontosabb, mint egy hamis barat."
Csakhogy itt nem barátságról van szó, hanem a párod munkatársáról (és barátnőjétől). Ha a párod kereken kiutasítja a csajt a lakásból, akkor a munkatárs joggal mondhatja, hogy köszöni szépen, de akkor ő sem jön, annyi a megbeszélésnek, annyi a közös munkának. Ezt szeretnéd? Továbbra is mondom, hogy a csajt le lehet állítani, lehet szólni, hogy bocsánat, de ezt a témát hagyjuk inkább, rengeteg mindent lehet csinálni. Csak azt nem, amit szeretnél.
Nem értem a kirohanást. Ha NEKED nem tetszik valami, akkor TE MONDD a nő szemébe, hogy miért beszél rólad hazugságokat, nem pedig a pasidat b.aszogatni hogy dobja ki a nőt.
Ez munkával kapcsolatos megbeszélés. Nem mondhatja a kollégának hogy a nőjét nem hozhatja. Annyit tehet hogy legközelebb senkit se hív haza, nehogy neked álljon feljebb. Mert még a végén jönne a nő is aztán megint hallgathatja napokig hogy neki esel.
Rendkívül hisztis nő vagy.
35/N
" o van megsertodve, mert ot cseszegetem, mikor masra vagyok kiakadva"
Hát ne cseszegesd a párod, ha másra vagy kiakadva! Nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!