Anyám miért ordibál velem állandóan? Nem neki kell fizetni.
A fiamat is elkapták utcán pisilés miatt, ráadásul éjszaka. Közel,s távol sehol nem volt wx. Mégis mit csinált volna ? Beleengedje a gatyájába.
A következő az volt, hogy utcán sört ivott. Na igen, vettek az egyik multiban egy sört és megitták este a parkban, mert a szórakozóhelyen nem tudták megfizetni az árát. Pont arra ment a rendőr.....
Nem örültem ezekért, de megértettem a dolgokat. Azóta kinőtt belőlük.
Itt nem a zebrával meg a hugyozással van gond hanem anyáddal. Az hogy a szomszédok elött jelenetet rendez idegbetegségre utal vagy valami egyéb problémája van saját magával.
A korod lenyeges elem abban h mit tehetsz...
Utcán sör ivás miért baj?
Kiskorú?
Csak mert én is ittam már utcán sört.
Nem is tudom vettem e valaha sört szórakozóhelyen...
Fene se fog dupla annyit fizetni...
Most off
# 12
De tényleg igazad van. Én nem tudom, miért veszik ezt olyan szigorúan-utcán. Emlékszem régen milyen jó volt nyári estéken sétálgatni és borozni. Nem bántatottunk senkit, nm lett bagószagú a ruhánk, hajunk-ismétlem ez rééégen volt. A nyilvános vécé meg külön vicc, legutóbb volt egy külföldi vendégem, sehol nem találtunk vécét, a gyors étkezdék zárva voltak, messze voltunk még az otthontól...Szegénynek a parkban, bokorban kellett dolgát végeznie, holott nem ezt akarta.
Kérdező szerintem hallgasd végig, aztán majd lenyugszik. De őt is meg lehet érteni azért. :)
hát igen...
határeset.
még ő a gyámod nevel stb.
de ahogy a hozzáállását elnézem az a legjobb ötlet ha azon gondolkosz hogy lehetsz tőle önálló egy év mulva.
s akkor nem ugathat már bele hasonlókba.
ha 18 fölött is tőle fügsz hasonló sors vár rád mert hibázni 18 fölött is fog mindenki követ el hibákat...
16!
Nem azért mert kiskorú, hanem azért, mert a közterületen való alkoholfogyasztást a törvény bünteti (kivétel: pl.: sörsátor, fesztivál...).
Persze megihatsz egy sört, én sem állítom, hogy soha nem fordult még elő velem, de ne lepődj meg, ha véletlenül megbüntetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!