Miért égetik máglyán nálunk azokat a szülőket akik hamar visszamennek dolgozni?
Ha adva van egy nő (aki 29-38 éves kora között vállalt három gyereket, direkt nagyobb korkülönbséggel, hogy a munka ellenére mindegyikkel tudjon külön foglalkozni) és mindhárommal pár hónapos kor után visszament dolgozni, először nagymamai és bébiszitter, majd bölcsődei ellátással.
Nem én vagyok, egy barátnőm, akit emiatt megszólnak. Pedig szerintem nagyon jó anya. A nagyobbak értelmes nyitott gyerekek.
Miért kell mindent elítélni? Azt is ha fiatalon szül, azt is ha idősebben, azt is ha a semmire, azt is, ha már letett valamit az asztalra korán, és ezt szeretné megtartani.
Nyilván nem lesz a gyereknek semmi baja tőle, és lehet nagyon jó anya-gyerek kapcsolat. Ha csak abból indulok ki,hogy édesapámmal ugyanolyan jó a kapcsolatom, ugyanúgy szeretem (és még jobban is megértjük egymást:)), pedig ő dolgozott.
Nics nagyi
Szerinted az egyetlen ut a szent ut a magyar ut???
Ugye el se tudod kepzelni ez mas orszagokban egyszeruen nem lehetseges?
Vagy szerinted akkor az ne is szuljon akinek az orszagaban nincs 3 ev gyes?
Majd meglatod Morszagon is lesz meg ez maskent ido kerdese megszunik a gyes gyed.
Szerinted az szar anya aki nem tud otthon lenni mert ez nem lehetseges??
Vagy inkabb nyomorogtunk volna 4x3 evig amig a gyerekek jottek.?
ferjen bele mindenki fejeben ez magayr rendszer a socializmus vezette be es mashol sehol nincs a vialgon igy.
Ja ertem az egesz vilagon minden gyerek szeretethianyos hulye csak a magayrok az okosak es a tokeletes anyak....persze
nemzetkozi helyen elmezoben ongyilkossagban a vilag 9. helyen vagyunk.Tehat megsem hat ki a 3 ev otthoni gyes gyed
"tenyleg a legjobb helyen all az ongyilkossagi top 10 listan japan uatn"
Japán után, ahol az anyukák túlnyomó része háztartásbeli :)
"Az én feleségem nem ilyen hál istennek, ő a társam, nem egy szülőgép, szoptató állomás, pelenka cserélős, semmi másban ki nem teljesedő nőstény egyed."
Ez szimpi, de hogy oldottátok meg? Te is mentél gyesre, vagy bölcsibe adtátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!