Honnan kaphatom meg a halott vizsgálati lapot?
köszi az infot, hamvasztották,szóval a temetkezési vállalkozó lesz a megoldás. viszont én még most se emlékszek, hogy kaptam volna-e ilyen lapot...
ha újat kérek annak van díja?ha igen mennyi?
Te voltál a megrendelő a temetési szolgáltatás megrendelésekor? Te kaptad meg a többi papírt /hamvasztási igazolás, számlák stb/ ?
Eredetileg ez 6 példányos irat, a halált megállapító orvos vagy a bocmester állítja ki, és hivatalból elküldi, ahová kell, p. anyakönyvi hivatalba. Innentől csak fénymásolat kérhető az egyik példányból. Eredeti példányt nem lehet utólag csináltatni, mert ez visszaélésre adna lehetőséget. A krematóriumban biztosan tudnak neked adni másolatot, vagy a temetkezési vállalkozó, vagy a temető üzemeltetője, vagy az anyakönyvi hivatal, ahol a halotti anyakönyvi kivonatot kiállították....... A temetés megrendelőjének kell kapnia egy példányt a temetkezési szolgáltatótól, talán elfelejtették odaadni, először én ott keresném a helyedben.
ezer köszi a segítséget,
de ha a temetkezési vállalat nem készített másolatot akkor honnan tudnék ilyen papírt szerezni?
de most hívtak egy biztosítótól hogy szükségük lenne a boncolási jegyzőkönyvre amit szintén nem kaptam/nincs nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!