Elválnál a házastársadtól, ha kiderülne róla, hogy AIDS-es?
És az is biztos lenne, hogy nem megcsalás miatt lett Aids-es, hanem rajta kívül álló okból (most ne feszegessük, hogy milyen okból, de bizonyíthatóan nem nemi úton kapta el).
Gondold meg a választ! Képes lennél egy életet úgy leélni, hogy csak óvszerrel szeretkezhettek, rettegni hogy mikor szakad ki, ha megsérül, pl elvágja a kezét, fokozott figyelemmel lenni, félni hogy nem veszitek észre, stb? Elválnál tőle? Vagy mellette maradnál?
Végre egy őszinte hang. Ugyanis egyszerűen nem hiszem el, hogy itt mindenki így válaszolt. Más, hogy milyenek szeretnénk lenni, és megint más, milyenek vagyunk valójában.
Meggyőződésem, hogy negatív válasza ellenére jobban lehet majd a bajban arra az emberre számítani, aki ismeri önmagát és őszinte, egyenes ember.
Nem sokra megyünk a szalmalángszerű fellángolással, hatalmas ígéretekkel, fantasztikus hűségeskükkel, amik egyszercsak kihunynak, és mi ott maradunk a kétségbeejtő helyzetben egyedül.
Mindenképpen mellette maradnék, hiszen ezt fogadtam meg és nagyon szeretem. Főleg ha ilyen súlyos betegséget kapna el, halálra aggódnám magam miatta, még a széltől is óvnám.
34/N
Előző vagyok. Számomra természetes hogy támogatnám, hiszen:
"gazdagságban, szegénységben, egészségben, betegségben, jóban, rosszban, holtomiglan, holtodiglan, mig a halál el nem választ" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!