Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elválnál a házastársadtól, ha...

Elválnál a házastársadtól, ha kiderülne róla, hogy AIDS-es?

Figyelt kérdés

És az is biztos lenne, hogy nem megcsalás miatt lett Aids-es, hanem rajta kívül álló okból (most ne feszegessük, hogy milyen okból, de bizonyíthatóan nem nemi úton kapta el).

Gondold meg a választ! Képes lennél egy életet úgy leélni, hogy csak óvszerrel szeretkezhettek, rettegni hogy mikor szakad ki, ha megsérül, pl elvágja a kezét, fokozott figyelemmel lenni, félni hogy nem veszitek észre, stb? Elválnál tőle? Vagy mellette maradnál?

2009. okt. 1. 20:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
74%
én elválnék,félteném az egészségemet. Annyit nem ér egy ember sem hogy kockára tegyem az életemet,akármennyire is szeretem!! Sajnos ez van.Ne legyünk álszentek. Szép dolog a hűség meg a nagy szavak,de nem tudnék rettegésben élni,mikor kapom el! írom ezt úgy,hogy mély érzésű nő vagyok és szeretem a párom! 28/N
2009. okt. 2. 22:41
 42/47 anonim ***** válasza:
66%

Végre egy őszinte hang. Ugyanis egyszerűen nem hiszem el, hogy itt mindenki így válaszolt. Más, hogy milyenek szeretnénk lenni, és megint más, milyenek vagyunk valójában.

Meggyőződésem, hogy negatív válasza ellenére jobban lehet majd a bajban arra az emberre számítani, aki ismeri önmagát és őszinte, egyenes ember.

Nem sokra megyünk a szalmalángszerű fellángolással, hatalmas ígéretekkel, fantasztikus hűségeskükkel, amik egyszercsak kihunynak, és mi ott maradunk a kétségbeejtő helyzetben egyedül.

2009. okt. 3. 11:25
 43/47 anonim ***** válasza:
59%
22:41 vagyok: köszönöm,ez jól esett! :) Már számítottam rá hogy majd nekemesnek páran...
2009. okt. 3. 13:21
 44/47 anonim ***** válasza:
95%
Többen ajánlottátok az örökbefogadást - kissé tájékozatlan vagyok - ezért kérdezem, hogy örökbe fogadhat gyermeket egy AIDS-es??? Hogy hogyan fogalmazódott meg a kérdezőben a kérdés? Szerintem úgy, hogy szereti a férjét, de fél a betegségtől. Valószínűleg én is így éreznék. Nagyon nehéz eldönteni :-( Van egy merész gondolatom. A jóban-rosszban,örökre-ha elválnak, akkor is tudja támogatni a férjét. Emellett meg kellene kérdezni a férfit, hogyan éli meg az egész helyzetet. Jobb-e neki, ha házasok maradnak, vagy nem jobb.
2009. okt. 3. 21:55
 45/47 anonim válasza:
100%
Valószínűleg már én is az lennék,így nem ,de egyébként sem!!!Hiszen imádom:)
2009. okt. 4. 21:25
 46/47 anonim válasza:

Mindenképpen mellette maradnék, hiszen ezt fogadtam meg és nagyon szeretem. Főleg ha ilyen súlyos betegséget kapna el, halálra aggódnám magam miatta, még a széltől is óvnám.

34/N

2010. aug. 3. 18:25
 47/47 anonim válasza:

Előző vagyok. Számomra természetes hogy támogatnám, hiszen:

"gazdagságban, szegénységben, egészségben, betegségben, jóban, rosszban, holtomiglan, holtodiglan, mig a halál el nem választ" :)

2010. aug. 3. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!