Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elválnál a házastársadtól, ha...

Elválnál a házastársadtól, ha kiderülne róla, hogy AIDS-es?

Figyelt kérdés

És az is biztos lenne, hogy nem megcsalás miatt lett Aids-es, hanem rajta kívül álló okból (most ne feszegessük, hogy milyen okból, de bizonyíthatóan nem nemi úton kapta el).

Gondold meg a választ! Képes lennél egy életet úgy leélni, hogy csak óvszerrel szeretkezhettek, rettegni hogy mikor szakad ki, ha megsérül, pl elvágja a kezét, fokozott figyelemmel lenni, félni hogy nem veszitek észre, stb? Elválnál tőle? Vagy mellette maradnál?

2009. okt. 1. 20:22
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kerdes.Joban rosszban!Mellette maradnek!!
2009. okt. 1. 20:25
 2/47 anonim ***** válasza:
62%
huh nehéz kérdés:S szerintem elválnék sajnálom de annyira félnék hogy nem lennék rá képes de azt sem tudom hogy elválni képes lennék-e hiszen ilyen helyzetben cserben hagyni...
2009. okt. 1. 20:26
 3/47 anonim ***** válasza:
91%
Mindenesetre megpróbálnám. Nem vagyok ilyen helyzetben, könnyű így a helyeset írni, de szeretnék a bajban is kitartani mellette.
2009. okt. 1. 20:28
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretném,nem válnék el tőle.A bajban is mellette kell maradni.
2009. okt. 1. 20:29
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
nem!!!
2009. okt. 1. 20:30
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretem,akkor meg sem fordulna a fejemben,hogy elváljak!Nincs az a pénz,hogy magára hagyjam,sőt ki lennék borulva,hogy elveszíthetem. Odafigyeléssel elkerülhető a fertőzés,pláne,ha az ember pontosan tudja,hogy hogyan terjed és fokozottan figyel rá.Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy annyira félnék,hogy én is elkapom,minthogy azt el tudjam viselni,hogy elveszitem.
2009. okt. 1. 20:31
 7/47 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudok valójában belegondolni, mert nem vagyok benne, szerencsére. De nem, nem hagynám el. Ha már senkim nem lenne, értem ezt úgy, hogy se szüleim, se állataim, akkor úgy lennék vele, hogy ha ő nem lesz nekem, akkor nem fog számítani semmi. Így azt sem bánnám, ha kiszakadna az óvszer, vagy bárhogy elkapnám tőle.

Meg azt hiszem olvastam, hogy feltalálták az Aids hatásos ellenszerét.

2009. okt. 1. 20:33
 8/47 anonim válasza:
92%

Minden képen mellette maradnák, akar mi is történne, ilyen helyzetben nem hagynám el semmi képen. Szeretem őt akár halálos beteg, akár egészséges!

20/L

9/47 anonim ***** válasza:
92%
még jó hogy mellette maradnék, ez természetes. Ő is ezt mondja: Együtt sírunk, együtt nevetünk
 10/47 anonim ***** válasza:
91%
Számomra ez nem is kérdés, természetesen mellette maradnék.
2009. okt. 1. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!