Elválnál a házastársadtól, ha kiderülne róla, hogy
AIDS-es?
Figyelt kérdés
És az is biztos lenne, hogy nem megcsalás miatt lett Aids-es, hanem rajta kívül álló okból (most ne feszegessük, hogy milyen okból, de bizonyíthatóan nem nemi úton kapta el).
Gondold meg a választ! Képes lennél egy életet úgy leélni, hogy csak óvszerrel szeretkezhettek, rettegni hogy mikor szakad ki, ha megsérül, pl elvágja a kezét, fokozott figyelemmel lenni, félni hogy nem veszitek észre, stb? Elválnál tőle? Vagy mellette maradnál?
Nagyon nehéz kérdés. Én minden nap imádkonék, hogy felfedezzék a gyógyszert. Nem hiszem, hogy elhagynám, persze, ahogyan előttem is írták, ha benne lennék a szituban, nem tusom, hogyan döntenék. De tutira az lenne az első gondolatom: Úristen, elkaptam! Meg a gyerekeinkkel mi lesz így?
2009. okt. 1. 20:35
13/47 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne pontozzátok le azokat, akik elválnának, mert senki nem lehet egyforma, mindenki másképp gondolkozik egy kicsit, és nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye! Mindenkit felfele pontoztam.
2009. okt. 1. 20:35
14/47 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire szereted őt, mit tett eddig Ő érted a kapcsolatodban, te mit tettél érte.. Én átgondolnám a helyedben, hogy te mire számíthatnál fordított esetben.
Nagyon nehéz kérdés :( Attól is függ, hány évesek vagytok, van-e gyereketek, ki bírná-e a kapcsolatotok az állandó feszültséget és aggódást.
Nagyon sajnálom, és remélem a helyes döntést sikerül meghoznod!
2009. okt. 1. 20:36
15/47 A kérdező kommentje:
Egy kiegészítő kérdés: akkor sem válnátok el, ha nem lenne gyereketek, de amúgy terveztetek a későbbiekben?
2009. okt. 1. 20:37
16/47 anonim válasza:
Nem, nem válnék el akkor sem, mert gyerek más úton is lehet. Azt is ugyanúgy fogjátok szeretni.
Off: Miért kellett MINDENKIT lepontozni???
2009. okt. 1. 20:39
17/47 anonim válasza:
Mellette maradnék. Aki azt válaszolja, hogy elválna, az máris beadhatja a válópert, mert az nem házasság, amiben él...
2009. okt. 1. 20:40
18/47 anonim válasza:
Akkor sem válnék,ha nem lenne gyerekünk,de szeretnénk.Alapból úgy mentünk bele a házasságba,hogy szeretnénk babát,de nem tudhatjuk,hogy ez meg is adatik-e. Vagyis lehet bármelyikünk meddő vagy épp egyszerűen MI nem tudjuk összehozni a babát.Akkor se válnék el a páromtól,hisz szeretem és nem tehet róla,hogy nem lehet babája. Az örökbefogadást én nem tartom kínnak,sőt!Mind a hárman csak nyerhetünk vele.Nekünk lesz egy gyerekünk,neki pedig szülei.Ez nem tragédia!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!