Elválnál a házastársadtól, ha kiderülne róla, hogy AIDS-es?
És az is biztos lenne, hogy nem megcsalás miatt lett Aids-es, hanem rajta kívül álló okból (most ne feszegessük, hogy milyen okból, de bizonyíthatóan nem nemi úton kapta el).
Gondold meg a választ! Képes lennél egy életet úgy leélni, hogy csak óvszerrel szeretkezhettek, rettegni hogy mikor szakad ki, ha megsérül, pl elvágja a kezét, fokozott figyelemmel lenni, félni hogy nem veszitek észre, stb? Elválnál tőle? Vagy mellette maradnál?
Sose hagynám el a Szerelmemet.
Bár ő nem AIDS-es, "csak" drogozik, de én jóban-rosszban mellette állok, segítek neki mindenben, amiben tudok..
Ha lenne egy közös gyermekünk akkor mellette maradnék, ha viszont nem lenne gyermekünk akkor nem, mert én nagyon szeretnék legalább egy gyereket.
20f
Házastársa azért leszel vkinek mert vele akarod leélni az életed.Nem???
Nem vagyok még házas, de ha a jelenlegi páromról derülne ki ugyanez-bár ne történjen-akkor is vele maradnék.
Elhagyni vkit azért mert beteg???Hát nem szép lenne...
22:17-es Ezt elég nehéz megértenem. Belegondoltál már valaha,hogy mi lenne fordított esetben? Ha pl férjhez mész vagy megnősülsz (nem tudom fiú vagy lány vagy-e) és minden szép és csodálatos,majd elkezdtek próbálkozni a gyerekkel,de nem jön össze.Elmentek dokihoz és ő megállapítja,hogy neked nem lehet gyereked!!! Erre a párod másnap összecsomagolna és lelépne,azzal az indokkal,hogy bocs,de ezt az áldozatot nem hozom meg és inkább keresek valakit,aki képes nekem gyereket "adni". Hogy éreznéd magad? Borítékolom,hogy kegyetlen sz@rul és fél embernek se éreznéd magad,csak egy csődnek,aki senkinek nem fog kelleni.Hisz az az ember is elhagyott,aki kimondta neked az oltár elött,hogy jóban-rosszban.
Tudom,hogy nagyon nagyon sokat számít,hogy valaki a gyerekében a saját vonásait lássa,de egyszerűen nem tudom elképzelni,ha valaki nagyon de nagyon vágyik már egy babára és valaki azt mondja,itt egy gyerek neveled fel,akkor azt tudja mondani,bocs,de így nem kell gyerek,mert nem hasonlít rám. Ezt nem tudom elképzelni.Nem a hasonlóság és a közös gének határozzák meg,hogy mennyire lehet szeretni egy gyereket.
Gondolom most sokan le fognak hurrogni,de ezt nem társadalmi elvárásból mondom,hanem tényleg így gondolom.
Az AIDS pedig valóban ijesztő,de elkerülhető a fertőzés,ha vigyáz az ember és ezért a betegség miatt végignézni,ahogy a párunk,akit egy életre választottunk,kisétál az ajtón,mert azt mondtuk neki,hogy így nem kellesz,egyszerűen felfoghatatlan nekem!
Hogyan fogalmazódott meg benned ez a kérdés?
Amúgy az én válaszom is az, hogy nem hagynám el a férjemet. Hogy miért: mert szeretem.
Igazából azért erős ez a kérdés mert ha az egyik fél AIDS-es és házastársi kapcsolatban élnek akkor nagy valószínűséggel a másik is az lesz, mivel a lappangási idő hosszú és addig megfertőződik a másik is.
Brrrrrrrrrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!