Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan osztjátok be a pénzt?...

Hogyan osztjátok be a pénzt? Jó megoldást ha mindenről listát írok?

Figyelt kérdés

Nekem a férjem pénzéről kell "gondoskodnom" eddig még nem volt lista, csak sok volt a vita hogy hová lett.

Jön a számlára 120. 000 forint, amiből csak a kártya használati díj 3000- csekkek, tartozás, egyebek kifizetve ami összesen 76.000 forint, és még maradt majdnem 40.000 ezer de aprólékosan így sem tudtam kibogozni hogy hová lett 4.000forint.

Jó ötlet ez a veszekedés ellen??? Meg a kalkulálásokra?? Párom alig költ, engem számoltat el és ti biztos tudjátok hogy simán a postán ott hagyjuk a fizu felét.

2013. máj. 15. 12:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na sziasztok, ma már voltam is a bankban, és csináltam egy új számlát. Köszönöm nektek, eléggé biztató volt az hogy sok a havi költség. Köszönöm
2013. máj. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!