Soha nem lesz rám büszke? Miért nem tud legalább annyit mondani, hogy "gratulálok"?
Nos, a barátomról van szó. Kedden megjött a nyelvvizsga bizonyítványom (írásbeli). Írtam neki sms-t, hogy megünnepelhetnénk valahogy. (Ez olyan 2 körül volt). 8kor feljött, nem mondott ezzel kapcsolatban semmit, csak telefonált. Mire 15 perc után befejezte a telefont, kérdeztem, milyen napja volt, megkapta-e az sms-em, stb. 2 szóban válaszolt, azt mondta hagyjam békén. Tegnap ugyanígy lerázott. Reggel már kiakadtam, az orra alá dugtam a bizonyítványt, megnézte és lerakta. Mintha csak egy bevásárló lista lenne. Kérdeztem, hogy miért nem gratulál. Nézett furcsán, kinyögte végre, hogy "gratulálok". Azóta nem jelentkezett, pedig úgy volt, hogy 4re jön értem, és elkísérem a garázsba, mert ott van dolga, és közben beszélgetünk. Mindjárt 5 óra, a telefont meg nem veszi fel. :(
18 éves lány
sztem vmi más áll a háttérben!Nincsenek olyanok véletlenül akik rossz fényben derítenének fel téged előtte?
mondjuk féltékeny exbarátnő vagy a te exed vagy vmi?és mondjuk beszélt a pasiddal h te így meg úgy(persze csak féltékenységből)ő meg begurult
vagy akkor elmondaná neked?vagy titkolná h halott vmit?
én erre gondoltam
és gratula
Köszönöm.
Ha hallana is valamit, nem hinné el. De gondolom ez tök egyértelmű.
Most is hívtam, még a munkatársához fel kell ugrania, akivel minden este beszél telefonon. Már az agyamra megy ez a férfi, hogy a páromon lóg, egész nap hívogatja, hétvégén is, este 9 után is. Persze olyanokat mond neki, ami ráérne másnapig. :@
hát, ez az...
hogy most is hívtad.
miért nem ő hív? miért nem ő jelzi, hogy mikor találkoztok legközelebb, mi lesz a következő program??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!