Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem lesz rám büszke?...

Soha nem lesz rám büszke? Miért nem tud legalább annyit mondani, hogy "gratulálok"?

Figyelt kérdés

Nos, a barátomról van szó. Kedden megjött a nyelvvizsga bizonyítványom (írásbeli). Írtam neki sms-t, hogy megünnepelhetnénk valahogy. (Ez olyan 2 körül volt). 8kor feljött, nem mondott ezzel kapcsolatban semmit, csak telefonált. Mire 15 perc után befejezte a telefont, kérdeztem, milyen napja volt, megkapta-e az sms-em, stb. 2 szóban válaszolt, azt mondta hagyjam békén. Tegnap ugyanígy lerázott. Reggel már kiakadtam, az orra alá dugtam a bizonyítványt, megnézte és lerakta. Mintha csak egy bevásárló lista lenne. Kérdeztem, hogy miért nem gratulál. Nézett furcsán, kinyögte végre, hogy "gratulálok". Azóta nem jelentkezett, pedig úgy volt, hogy 4re jön értem, és elkísérem a garázsba, mert ott van dolga, és közben beszélgetünk. Mindjárt 5 óra, a telefont meg nem veszi fel. :(

18 éves lány

2009. okt. 1. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

sztem vmi más áll a háttérben!Nincsenek olyanok véletlenül akik rossz fényben derítenének fel téged előtte?

mondjuk féltékeny exbarátnő vagy a te exed vagy vmi?és mondjuk beszélt a pasiddal h te így meg úgy(persze csak féltékenységből)ő meg begurult

vagy akkor elmondaná neked?vagy titkolná h halott vmit?

én erre gondoltam

és gratula

2009. okt. 1. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is halott vmit rólad
2009. okt. 1. 18:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ha hallana is valamit, nem hinné el. De gondolom ez tök egyértelmű.

Most is hívtam, még a munkatársához fel kell ugrania, akivel minden este beszél telefonon. Már az agyamra megy ez a férfi, hogy a páromon lóg, egész nap hívogatja, hétvégén is, este 9 után is. Persze olyanokat mond neki, ami ráérne másnapig. :@

2009. okt. 1. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem veled van baja hanem neki lehet valami problémája,esetleg valami nem jött neki össze. Tudom,hogy ez nem szép dolog,hogy ezt rajtad vezeti le,illetve hanyagolja magát a sikerélményedbe,de ha valóba szereted és megvan minden ami a kapcsolatból nem hiányozhat,értem én őszinteség stb...akkor tedd élre picit a bánatodat és probálj vele nyugodt körülmények között beszélgetni hátha elmondja a gondját és utánna megnyugszik eszéhez kap és bocsánatot kér. Valakinek engednie kell és ez azért nem akkora bün,hogy szakitsatok. Valamikor az ember önkéntelenül is megbánthatja a másikat anélkül,hogy belegondolna,hogy ezzel a másiknak bánatot okoz.Mindenkinek lehetnek rossz napjai,valószinüleg csak épp rajtad csattan,hisz te vagy mellette,de légy te az okos.Gratulálok a vizsgádhoz!!!
2009. okt. 1. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Gratulálni érdemes, de pezsgőt bontani nem.
2009. okt. 1. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:

hát, ez az...

hogy most is hívtad.

miért nem ő hív? miért nem ő jelzi, hogy mikor találkoztok legközelebb, mi lesz a következő program??

2009. okt. 2. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!