Nem tudok dönteni két férfi között. Mit tegyek?
Tudom, gyerekesen hangzik a kérdés, de nagyon is komolyan gondolom. Nem vagyok már tinilány,nem azért kérdezem (29L).
A volt páromról és a mostaniról lenne szó. A volt párommal már 1,5 éve szakitottunk, azota kitartóan szeretné ujrakezdeni a kapcsolatunkat. Én eddig tartottam magam ahhoz, hogy egy ember nem tud megváltozni, de ba kellett látnom, hogy mégis. Hatalmasat változott pozitiv irányba. A mostani páromra sem lehet panaszom, azon kivül, hogy sok dologban nem egyezünk pl. érdeklödési kör, ilyesmi. Az meg még rátesz egy lapáttal, hogy a természetünk is egyforma, igy sokat veszekszünk.
Mindenképpen végleges és jo döntést szeretnék hozni minél elöbb, meret egyik emberrel sem szeretnék játszani. Van erre valami megoldás? Mert ez a helyzet nagyon idegörlő...
én a régit választanám.
a sok veszekedés, és a különböző érdeklődés nem túl jó alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!