Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki érti ezt? Van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti ezt? Van olyan, hogy egy férfi nem tud dönteni?

Figyelt kérdés
Van barátnője, szereti de ez már megszokás. Van egy másik lány akit szeret, jó vele, de még annyira nem érez iránta szerelmet, hogy dönteni tudjon kettejük közt. Tudja,hogy nem mehet ez igy sokáig, de nagyon össze van zavarodva. Ti mit tanácsolnátok neki?
2009. aug. 26. 15:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Férfi?? Össze van zavarodva? Dugja meg őket rendszeresen, szerintem ez a megoldás :)
2009. aug. 26. 15:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, ha jól értem, Te vagy a férfi.... akkor világosíts már fel, hogy a Te oldaladról mi van, mert hasonló szituban vagyok... a nem bnő lány... :).....hány éves is vagy? ....
2009. aug. 26. 15:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Roppant hasznos tanács volt!
2009. aug. 26. 16:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is a nembarátnő lány vok, csak az ő mondatait irtam le :S
2009. aug. 26. 16:01
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Összezavarodott mint Samantha a Dallasban XD
2009. aug. 26. 16:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Ennek valószínüleg mindenki örül és hasznát veszi!
2009. aug. 26. 16:13
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem csak az időt húzza és háremet tart. Döntsön, egyébként mire vár mindkét lány? Ez az összezavarodás kamu. Ha jól kijönnek a régivel, akkor mért dobja? Megunta? Mért kell az új nő?
2009. aug. 26. 16:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló szituban...természetesen nem barátnő lány voltam :S

a pasi persze "egyszere" volt kettőnkkel (jó pasi szokás szerint) amikor a barátnője megtudta kidobta, ő meg mint egy jó kis kutya visszastartolt hozzá és addig nyüszitett amig visszafogadta (persze nekem meg azt adagolta, hogy már menyire nem szereti, de ha választani kellett mégis inkább a megszokás)

2009. aug. 26. 16:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahha... hát igen, van ilyen.... ilyenkor neki az a legkényelmesebb, ha a "bejáratott bnő" (bocsi a csúnya kifejezésért)mellett randizgat Veled, hogy jobban megismerjen és úgy döntsön. Ha Neked fontos, akkor adj neki időt, de ne alázd meg Magad azzal, hogy hagyod Magad a 3. szerepébe sodorni (ez előfordul) és abban is maradsz sokáig.
2009. aug. 26. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Ha így van, akkor igazából egyiket sem szereti, csak vacilál. Keressen tovább harmadikat.
2009. aug. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!