Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki érti ezt? Van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti ezt? Van olyan, hogy egy férfi nem tud dönteni?

Figyelt kérdés
Van barátnője, szereti de ez már megszokás. Van egy másik lány akit szeret, jó vele, de még annyira nem érez iránta szerelmet, hogy dönteni tudjon kettejük közt. Tudja,hogy nem mehet ez igy sokáig, de nagyon össze van zavarodva. Ti mit tanácsolnátok neki?
2009. aug. 26. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

16:17-es: dettó ugyanez volt velem.mintha én írtam volna:)

Kérdezőnek: legyél te az okosabb és tudom nehéz, de hagyd a fenébe,vagy legalább csak csinálj úgy...akkor megtudod h érdekled-e.ha nem keres akkor ennyit ért,kamult...:S

2009. aug. 26. 17:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Folyton keres, és azt mondja ha tudná, hogy a bnőjét fogja választani akkor megmondaná, mert annyit azért csak jelent neki az egész. De még nem biztos a dolgában.
2009. aug. 26. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:

A folyton keress nálunk is így volt, ezért is éreztem biztosnak...aztán amikor visszakönyörögte magát már ugy nézet ki a dolog...hogy csak én kerestem és egyébként is én akaszkodtam rá meg minden, a szokásos, ő meg a kis ártatlan áldozat volt.

16:17es voltam

2009. aug. 28. 15:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Értelek. És téged sem csak akkor keresett mikor szexet akart, nem?
2009. aug. 28. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:

nem csak akkor...mentünk fesztiválra, nyilvános helyekre (persze más városba a csaj miatt) de elmentünk erre-arra. Szóval nem csak a szex miatt keresett, de hát hiába...szerintem dobd és majd akkor kiderül, hogy mit is akar. Akkor döntenie kell és ha véletlenül nem téged választ, akkor ne is bánd a dolgot, nem ér annyit.

16:17

2009. aug. 30. 17:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát én önző vagyok :). Egyenlőre marad, most lesz ideje gondolkodni, mert egy idejig nem találkozunk. Szóval lehet idővel nálam el fog múlni ez a "fellángolás" vagy nála erősödik meg a szeretet. Egyenlőre marad, aztán meglátjuk :).
2009. aug. 30. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!