Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érti ezt? Van olyan, hogy egy férfi nem tud dönteni?
16:17-es: dettó ugyanez volt velem.mintha én írtam volna:)
Kérdezőnek: legyél te az okosabb és tudom nehéz, de hagyd a fenébe,vagy legalább csak csinálj úgy...akkor megtudod h érdekled-e.ha nem keres akkor ennyit ért,kamult...:S
A folyton keress nálunk is így volt, ezért is éreztem biztosnak...aztán amikor visszakönyörögte magát már ugy nézet ki a dolog...hogy csak én kerestem és egyébként is én akaszkodtam rá meg minden, a szokásos, ő meg a kis ártatlan áldozat volt.
16:17es voltam
nem csak akkor...mentünk fesztiválra, nyilvános helyekre (persze más városba a csaj miatt) de elmentünk erre-arra. Szóval nem csak a szex miatt keresett, de hát hiába...szerintem dobd és majd akkor kiderül, hogy mit is akar. Akkor döntenie kell és ha véletlenül nem téged választ, akkor ne is bánd a dolgot, nem ér annyit.
16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!