Nem tudok dönteni két férfi között. Mit tegyek?
Tudom, gyerekesen hangzik a kérdés, de nagyon is komolyan gondolom. Nem vagyok már tinilány,nem azért kérdezem (29L).
A volt páromról és a mostaniról lenne szó. A volt párommal már 1,5 éve szakitottunk, azota kitartóan szeretné ujrakezdeni a kapcsolatunkat. Én eddig tartottam magam ahhoz, hogy egy ember nem tud megváltozni, de ba kellett látnom, hogy mégis. Hatalmasat változott pozitiv irányba. A mostani páromra sem lehet panaszom, azon kivül, hogy sok dologban nem egyezünk pl. érdeklödési kör, ilyesmi. Az meg még rátesz egy lapáttal, hogy a természetünk is egyforma, igy sokat veszekszünk.
Mindenképpen végleges és jo döntést szeretnék hozni minél elöbb, meret egyik emberrel sem szeretnék játszani. Van erre valami megoldás? Mert ez a helyzet nagyon idegörlő...
keress egy harmadikat. az emberek nem változnak meg, csak most úgy tűnik neked, ha együtt lennétek újra, megint minden a régi lenne, ha meg a mostani párodat nem gondolod komolynak, vagy azt érzed, hogy nem illetek össze, akkor ne erőltesd....
ideje egy rendes pasit keresned.
Én ugy látom, és bizonyitja is, hogy tényleg megváltozott. Szinte mindent megtesz hogy visszaszerezzen.
Annak idején a kapcslatunk anyagi gondok miatt szünt meg.
"Annak idején a kapcslatunk anyagi gondok miatt szünt meg."
"Én eddig tartottam magam ahhoz, hogy egy ember nem tud megváltozni, de ba kellett látnom, hogy mégis. Hatalmasat változott pozitiv irányba."
Ez legalább világos beszéd, ritka az ilyen őszinte nő.
Nos, ha a régi már sokkal többet keres az újnál, akkor usgyi, vissza hozzá.
Szia!
Szerintem kutyából nem lesz szalonna. Egy ember nemigen tud változtatni az alaptermészetén, max. meg tudja játszani magát. Szerintem ha az elsővel próbálnád, az csak egy kis ideig lenne a jó. A 2-nál meg annyi lehet a teendő, hogy elfogadod úgy ,amilyen. Ha tényleg szereted, menni fog.
Kedves utolso! Nem azért mennék vissza hozzá, mert sokkal többet keres. SÖT! A mostani párom keres jobban és valószinüleg ez igy is marad. A pénz nem minden esetben boldogit, söt sokszor nem.
Anyagi gondok nem tették lehetöveé hogy együtt maradjunk, igy ö döntött ugy, hogy külön menjünk, mivel nem tudja az alapvetö feltételekt biztositani /nem várt hatalmas kiadás miatt/. Ez másfél éve volt. Azóta kepeszt, hogy sikerüljön mindent összehozni. Sokkal alacsonyabb szinvonalon élnék mint most, de nekem néha többet jelet egy esti séta mint egy hetes veszekedös luxusnyaralás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!