Nem tudok dönteni két férfi között. Mit tegyek?
Tudom, gyerekesen hangzik a kérdés, de nagyon is komolyan gondolom. Nem vagyok már tinilány,nem azért kérdezem (29L).
A volt páromról és a mostaniról lenne szó. A volt párommal már 1,5 éve szakitottunk, azota kitartóan szeretné ujrakezdeni a kapcsolatunkat. Én eddig tartottam magam ahhoz, hogy egy ember nem tud megváltozni, de ba kellett látnom, hogy mégis. Hatalmasat változott pozitiv irányba. A mostani páromra sem lehet panaszom, azon kivül, hogy sok dologban nem egyezünk pl. érdeklödési kör, ilyesmi. Az meg még rátesz egy lapáttal, hogy a természetünk is egyforma, igy sokat veszekszünk.
Mindenképpen végleges és jo döntést szeretnék hozni minél elöbb, meret egyik emberrel sem szeretnék játszani. Van erre valami megoldás? Mert ez a helyzet nagyon idegörlő...
Nos, ha ez velem történne, biztos egy harmadik férfit keresnék.
Mindig azt vallottam, ugyan abba a hibába ne essek, mint egyszer... Ez nállam azt jelenti, ugyan azzal a férfivel, ne teremtsek kapcsolatot, aki már nekem egyszer csalódást okozott..
A másik dolgo most éleződött ki bennem az utóbbi hónapokban..
Soha ne pazarolj időt arra az emberre, akivel nem vagy boldog..
Sajnos én is ezt teszem.. De én már házasságban.. Megpróbálok segíteni rajta.. Ha nem megy, akkor nincs más hátra.. Nekem is lépnem kell tovább..
Úgy gondolom, hogy nem azért élünk le egy életet, hogy boldogtalanok legyünk..
Igen is mindenkinek jár a boldogság..
De ha te úgy érzed, a volt pároddal, szeretnél lenni, akkor hajrá..
Hidd el, nem érdemes senkivel foglalkozni, aki a környezetedben van, és véleményt alkot...
Saját életed van.. Úgy alakítsd, ahogy neked jó...
Ilyen tekintetből ne foglalkozz mással.. Kemény dolog, de én már megtanultam, hogy ne mást helyezzek magam elé...
Én vagyok saját magamnak a legfontosabb, és úgy éljem le ezt a rövid kis életet, ahogy nekem tetszik..
Ezért nem tudok elítélni senkit.
Remélem érted, miről beszélek.. :)
25/N
Keress meg e-mail.ben.. :) Én voltam előtted az utolsó.. :)
Addig is, fel a fejjel.. :)
Az a fontos, hogy Te boldog légy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!