Anyám "meglopott"? Vagy valami baj van az agyával?
1 hete vettem 10 db titokzoknit, amivel a balerinacipőimet tudom hordani. Bedobtam a szennyesbe.
Tegnap megkérdeztem, hogy kimosta-e őket, mondta, hogy igen. Kérdeztem, hogy hol vannak? Erre ő teljesen kiborult, hogy mi a f@sznak az nekem, hozzám dobott több zoknit is, hogy hordjam azokkal a kib@szott balerináimat (apám hosszúszárú zoknijairól van szó...).
Ott hagytam, dühöngött még. Kerestem mindenhol a zoknikat, de nincsenek meg! Ma is megkérdeztem, hogy mégis hol vannak, erre megint kiakadt, hogy szálljak már le azokról a zoknikról (?????)
Eléggé kiakadtam, mivel sosem kapok tőlük pénzt, nehéz volt összegyűjtenem a zoknikra...
Ó te jó ég...
A "meglopott" szóból arra következtettem hogy valami komoly helyzetről van szó, nem ilyen piti kis b.romságról.
Lehet, elrakta valahová, csak nem emlékszik rá, és szégyenli előtted, és talán saját maga előtt is.
Próbáld nyugodtan rákérdezni (tudom nehéz), talán nem kapja fel a vizet, és válaszol, vagy elmondja, nem tudja.
Sajnos nem kell öregnek lenni a szenilitáshoz.
Úr Isten, Te szegény. Neked sem egyszerű az életed. Én nem értem miért viselkedik így valaki a saját gyerekével.
Amúgy nem lehet, hogy "nem direkt csinálja"? Szegény nagymamámnak voltak ilyen dührohamai amikor alzheimeres lett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!