Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert idegesit, ha alkoholfugg...

Miert idegesit, ha alkoholfuggo a parod?

Figyelt kérdés
Ha nem agressziv, ha nem fetreng nem jar kulsore semmilyen kovetkezmennyel.ugyanolyan bekes es kedves mintha nem inna meg a napi 5doboz sort es a kis vodkat.. Az en parom ilyen es nagyon idegesit mert feltem az egeszseget..ha felhozom neki a temat akkor vagy megsertodik vagy ideges lesz es eltereli a temat mondvan amugy is nehez napja volt..multkor emiatt veszekedtunk es nekem voly lelkifurdalasom h nem hagyom beken ezzel..eleg sokat stresszel mostanaban..de egyszeruen nem tudok belemyugodni h ennyire karositja magat mikozben babat tervezunk..van valaki hasonlo helyzetben?hogyan segitsek??
2013. máj. 10. 15:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mi még fiatalok vagyunk, de én is látok a páromnál olyan jeleket az alkohol miatt, amiért komolyan gondolkodom a folytatáson.

Ő szimplán heti két alkalommal eljár kocsmázni a haverokkal. Annyit iszik, hogy hazamászni nem bír. Számtalan kellemetlenségem volt már ebből, volt hogy nekem kellett kimagyaráznom a főnökénél, miért nem ment be reggel (kocsmában kezdett). Nálunk a családban szinte mindenkinek meggyűlt a baja alkoholista férjjel, én ezt nem szeretném tudatosan bevállalni, ha már egyszer most ilyen.

Hogy miért zavar? Mert mindig a haverok, a kocsmázás és a pia az első. Mert arra mindig van pénz, de hogy ketten elmenjünk valahova, arra nincs. Mert utálom, hogyha hazaérek egy hosszú nap után a párommal nem lehet értelmesen kommunikálni, bűzlik a piától, olyan szaga van mint egy csövesnek. Nem lehet hozzábújni, nem szeretget meg, valójában már abszolút nem a támaszom, csak egy szánalmas csődtömeg, akivel együtt élek. Egy 24 éves fiatalembernek ha ez az életcélja, amiről képtelenség lebeszélni, ámde egyre mélyebben benne van, azzal én már nem tudok mit kezdeni. A héten vágta ki nálam végleg a biztosítékot. 4 napja hozzá sem szóltam, ő sem erőlteti. Anyuval és a főnökömmel megy/ment az egyeztetés, hogy hova tudnék költözni.

Ilyen szempontból nekem mindegy lenne, hogy heti kétszer jön haza ilyen állapotban, vagy mindennap csak enyhén spicces lenne (az talán még rosszabb). Ugyanúgy, nem törődöm, önző, gusztustalan dolognak tartom, ha valaki az alkohol rabja és nem képes belátni, hogy sok az amit csinál.

2013. máj. 19. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!