Titeket nem idegesít, ha esetleg férjeteket megkörnyékezi egy nő?
Megertem, engem biztos kikeszitene. Csak en sajnos nem riadok vissza egy kiados verestol sem, ha nem tudja hol a helye. Bar tudom, h ez nem megoldas. :)))
Amugy sztem ezt a ferjednek kellene lerendeznie. Megkernie a not, hogy hagyja beken. De sajna a legtobb pasinak imponal az ilyesmi.
De en azt gondolom, hogy akkor van gond, ha a pasi nem beszel... Szoval arra "kell" feltekenykedni, akit elhallgatnak...
Szerintem az lenne a tuti, ha aférjeddel meg tudnád beszélni, hogy ő tegyen valami megalázó megjegyzést a nőre.
Pl. ha hajlong előtte nyugodtan jegyezze meg, hogy "Ilonka, egy számmal nagyobb szoknya kellett volna, kittászik a bugyogód" vagy valami hasonló....rögtön elszégyellné magát.
Ugyan, nem masok elott raknam meg, csak okosban, hogy tudja hol a helye a taplalkozasi lancban... :)
Sok embernel mashogy nem lehet sajnos.
De latom mas is hasonloan heves vermersekletu. :)
itt a férjnek kéne látványosan elutasítani a nőt. az lenne a legnagyobb megalázás a számára, ha valahogyan a tudtára hozná, h hidegen hagyja ez a közeledés. legalábbis én ezt várnám el a páromtól, ha ilyen helyzetbe kerülnénk.
amúgy sztem is elég mulatságos egy ilyen nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!