Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, ha...

Titeket nem idegesít, ha esetleg férjeteket megkörnyékezi egy nő?

Figyelt kérdés
Mert engem egy kicsit kezd idegesíteni, hogy van egy nő a munkahelyen, aki néha nem tudom mit képzel magáról, de eléggé rákattant a férjemre. Ráadásul úgy, hogy én is ott dolgozok ... Folyton bámulja, folyton hajolgat előtte, leül szembe velünk, mindig körülötte sertepertélne, főleg ha én épp nem dolgozok. Akkor mondja a férjem, hogy ha megy kezet mosni, a csaj is megy, ha kávét csinál, akkor persze a csaj is. A férjemet abszolút nem érdekli, de engem nagyon idegesít már, mivel fennáll ez a helyzet úgy kb. 10 hónapja, és nem veszi észre magát a nő, hogy nem kell neki. Jah és persze nekem sosem köszön, csak a férjemnek persze, és már facebookon is próbálkozott. Gondoltam már arra, hogy beolvasok neki, de nem szeretném, hogy lássa, hogy idegesít, mert szerintem akkor csak jobban csinálná. De hogy hagyjam figyelmen kivül??
2013. ápr. 13. 12:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A facebookon jelölte ismerősnek aztán a nő, és írt is a férjemnek. De a férjem vissza sem írt neki, csak válaszként törölte az ismerősei közül. De ezután sem veszi észre magát. :)
2013. ápr. 13. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindenképpen a férjednek kellene valahogyan leépítenie. Esetleg még az is segíthetne, ha ketten nyilvánosan nevetnétek ki, lehetőleg többször is. Szerintem ha jól csináljátok, nem próbálkozna többet.

Elképzeltem mi lenne ha velem és férjemmel történne ez, szerintem mi biztosan jó nagyokat röhögnénk rajta! :D

2013. ápr. 13. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a barátomat környékezte meg egy osztálytársa, állandóan bújik hozzá, ölelgetné, finoman megharapja, stb.. igen így ahogy írom... ő meg csak max odébb megy, de amúgy nem rázza le. Én már nála is úgy érzem hogy lassan elborul az agyam és jól megtépem egyszer, de nem jó, mert a barátom védi is. A te férjed legalább magasról letojja:D A helyedben őt inkább valahogy leégetni próbálnám, megverni semmiképp :D (Azt meghagyhatod nekem :DD) Amúgy ez a nőt minősíti csak, ilyen egyértelmű dolgokból hogy nem veszi a lapot.. meg amúgy is, ha valakinek felesége van, nem mászunk rá.
2013. ápr. 13. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Szívasd meg valahogy, vagy rúgasd ki.
2013. ápr. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!