Mi a véleményetek erről? Együtt aludtam a "sógorommal"
Aludtunk.
3 éve ismerem. A barátnője egyébként az egyik legjobb barátnőm majdnem 10 éve, szóval több oldalról is teljesen abszurd lenne a dolog. Véletlen alakult, felmentem náluk, barátnőmnek el kellett menni, mi tv-ztünk a kanapén (kihúztuk) bealudtunk. A párjaink nem is csináltak belőle ügyet, nem olyan fajták akik mindenbe belelátnak hülyeségeket. A barátnőm anyja előtt hozódott fel valahogy, ő akadt ki, hogy barátnőm milyen hülye hogy ilyen szoros kapcsolatot "enged", ez nem normális.Ezen meg én akadtam ki egy kicsit. (barátnőm is) Erre akikkel dumáltunk erről, azok is azt mondták, hogy ők sem lennének egy ágyba más pasival.
Hát én nem tudom, nem mondom hogy befekszek mindenkivel egy ágyba/kanapéra (bár szerintem tv-zni lehet így barátokkal),ez meg így totál ártatlan volt. Mint sógorom, mint barátnőm párja teljesen tabu. De ha egyik sem lenne csak egy barát akkor sem történt volna. Nem azért vagyok kapcsolatban, hogy legyek.. Hűséges típus vagyok.
Ne törődj másokkal! Párod akadt ki, barátnőd sem. Nem ez a lényeg?
Én sem tettem volna. Megesik az ilyen. Mi volt hogy hatan aludtunk két összetolt kétszemélyes ágyon, ott sem néztem ki van pont mellettem. Párom barátjával feküdtünk pléden egymás mellett árnyékban, míg a többiek úszkáltak.Barátok vagyok, egyikünk sem állat.
Nem mondta le senki a programot. Párom jött időben, barátnőm késett. De ha lemondták volna akkor sem biztos hogy ketten nem megyünk el, attól hogy 4 emberből 2 nem ér rá a másik kettő még akár mehet (de tényleg nem is erről van szó)
Álmos meg nem voltam annyira, picit fáradt. Nem terveztem hogy elalszok. Ahogy ő sem.
A lényeg, hogy tényleg nem vagyunk egyformák. Legalább már tudom, hogy ne legyen nekem fura, ha valakinek az :) Mert nem egyedi gondolkodás mód.
akik azt mondják, nem feküdnének be a sógor mellé... hát nem tudom, szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga. nekem a barátom öccse olyan, mintha a saját öcsém lenne. oké, kemény 14 volt, mikor megismertem, tehát eléggé egymáshoz szoktunk.
szerintem ebben semmi nem volt. felejtsd el az egészet, kár ezen pörögni, csak fölöslegesen stresszeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!