Hogyan közöljem a sógorommal, hogy nem szeretem, hogy közvetítőt játszik?
Amúgy rendes férfi, és korrekt köztünk a viszony, amit nem szeretnék elrontani.
De akárhányszor találkozunk, mindig beköpi, hogy ő már szólt az "érdekemben" ennek meg ennek a facér barátjának, meg mit tudom én, hogy kinek ajánlott, viszont őt erre senki sem kéri, legfőképpen én nem.
Ma is leégetett mindenki előtt. És nem viccel, nem csak így próbálja elütni az időt, tök komolyan beszél.
Felnőttnek éppenséggel nem mondanám magam, én 20 vagyok. (Ő 34.)
Valószínűleg tényleg csak segíteni akar, mert már régóta nincs senkim. Viszont nem szoktam panaszkodni neki vagy előtte, hogy jaj, milyen rossz nekem, még csak nem is célzok ilyesmire...
vigyázz, hogy be ne cserkésszen!
de tényleg!!
Jaaaj engem a mamám egyik barátnője akar az unokájával összeházasítani.
Olyan hogy elkezdi mondani hogy az unokája egy aranyember, autója van, elküldi majd ide a lakásunkra hogy találkozzunk, és hátha egymásba szeretünk. Mondtam hogy nem kell köszönöm. Akkor eltelik 1-2 hét, és akkor megint előhozza...Nagyon nem szeretem az ilyen dolgokat. Szerintem nagy bunkóság ez.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!