Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meddig laknátok otthon ha...

Ti meddig laknátok otthon ha lakásra gyűjtenétek? Vagy hitelt vennétek fel? Hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

Még fiatalok vagyunk én 24, ő 26. 3 éve vagyunk együtt. Elvileg külön élünk, gyakorlatilag állandóan egymásnál vagyunk. Egy éve dolgozok, ő már régebben. Ahogy kisakkoztuk kb. 5 év múlva tudnánk venni lakást,ha gyűjtögetnénk, de már szeretnénk együtt élni normálisan. Albérletre gondoltunk, persze akkor kevesebbet tudnánk félretenni. Hitelt nem nagyon akarunk felvenni. Szüleim azt mondták ne menjünk el, költözzünk nálunk össze, gyűjtsünk még pénzt.

Lehet velük élni:) jó fejek. Az emelet az enyém, két szoba egymásból nyílnak, így lenne helyünk, van fent fürdő is, szóval azért el lennék szeparálva. Rezsibe nem kellene adni, és ugyebár bérleti díj sem lenne, maradna pénz.

Nem kerget a tatár, nem akarunk még gyereket, lakhatnánk itt 5 évig. Persze nem lenne ugyanaz mint külön azért alkalmazkodni kellene valamilyen szinten.

Ti feladnátok a "szabadságot" az anyagiak miatt?

Mások hogyan oldottátok meg?

2013. máj. 7. 15:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

előbb próbáljátok meg a szülőkkel való együttlakást, mert ha elköltöztök és utána vissza, akkor abból tényleg tányérdobálás lesz :) félig-meddig tapasztalatból mondom. már 18 éves korom óta nem élek együtt anyummal. szeretjük egymást, minden oké köztünk, de annyira elszoktunk egymástól életvitel, életritmus tekintetében, h szerintem 1 hét után megfojtanánk egymást egy kanál vízben :) gondolom ezt abból, h amikor átjön hozzám, mindig megpróbálja elmondani, h hogyan kéne háztartást vezetnem, mit kéne főznöm, mikor vigyem le a szemetet :) érdekes módon sosem volt az az életembe beleszólós fajta, de ebben valahogy mindig meg akarja mondani a tutit.

gyűjtögessetek csak, ha meglesz a saját pecó önerőből, akkor soha többé nem kell az együttlakáson gondolkodni. ha albiba mentek, akkor viszont fordulhat úgy a kocka.

2013. máj. 7. 23:22
 22/22 anonim ***** válasza:
tegnap 15:25, menyire igazad van! Mintha csak én írtam volna
2013. máj. 8. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!