Jövöre lesz az esküvönk de már most megengedte az anyós, hogy tegezzem! Nekem olyan furcsa! Mit tegyek, hogy könnyen hozzászokjak?
nekem 3 év után, az esküvő után ajánlotta fel, kb. fél éve, nekem is figyelni kellett, volt, hogy magáztam, akkor "beszólt", hogy -na mi van, nem tegeződünk? :)
a páromnak apám is meg anyám is kb. 1 év után mondta, hogy tegezze őket, de én a párom apját még mindig magázom, és hogy őszinte legyek, számomra ez nagyon kellemetlen... :( mindenkit tegezek, csak az apját nem, pedig jó a kapcsolat, nem is öreg... én 23 vagyok, ő 47kb.
nekünk másfél honap mulva lesz az esküvő és nem tegezem anyósomat..nem mondta, nem ajánlotta fel..apósom mondta, de ő meg fúúú..vele más gondok vannak...szüleim az első perctől ahogy bemutattam otthon a páromat, mondták, hogy tegezze őket...bár az én szüleim az összes eddigi volt pasimnak, az összes barátomnak és barátnömnek ezt mondták....ők ilyenek:)
nyugodtan kezd el tegezni...egy pár ilyen szia és stb után fel sem fog tünni, hogy tegezed:)
24L
ja..és párom mamámat is tegezi:) igaz, őt is minden barátom barátnőm tegezte...na..nálunk az egész család ilyen:)pároméknál nem...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!