Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövöre lesz az esküvönk de...

Jövöre lesz az esküvönk de már most megengedte az anyós, hogy tegezzem! Nekem olyan furcsa! Mit tegyek, hogy könnyen hozzászokjak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 10:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

nekem 3 év után, az esküvő után ajánlotta fel, kb. fél éve, nekem is figyelni kellett, volt, hogy magáztam, akkor "beszólt", hogy -na mi van, nem tegeződünk? :)

a páromnak apám is meg anyám is kb. 1 év után mondta, hogy tegezze őket, de én a párom apját még mindig magázom, és hogy őszinte legyek, számomra ez nagyon kellemetlen... :( mindenkit tegezek, csak az apját nem, pedig jó a kapcsolat, nem is öreg... én 23 vagyok, ő 47kb.

2013. máj. 7. 12:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem az első alkalommal megengedték a szülei, úgy is elég furcsa volt. Idővel megszokod, nekem már eszembe se jut magázni őket. 26N
2013. máj. 7. 12:44
 23/26 anonim ***** válasza:

nekünk másfél honap mulva lesz az esküvő és nem tegezem anyósomat..nem mondta, nem ajánlotta fel..apósom mondta, de ő meg fúúú..vele más gondok vannak...szüleim az első perctől ahogy bemutattam otthon a páromat, mondták, hogy tegezze őket...bár az én szüleim az összes eddigi volt pasimnak, az összes barátomnak és barátnömnek ezt mondták....ők ilyenek:)

nyugodtan kezd el tegezni...egy pár ilyen szia és stb után fel sem fog tünni, hogy tegezed:)

24L

2013. máj. 8. 10:09
 24/26 anonim ***** válasza:

ja..és párom mamámat is tegezi:) igaz, őt is minden barátom barátnőm tegezte...na..nálunk az egész család ilyen:)pároméknál nem...

24L

2013. máj. 8. 10:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálam az a fura, ha valaki magázza a leendő anyósát. Erdélyiek vagytok? Mert ők formálisabbak kicsit ebben a kérdésben.
2013. máj. 9. 01:15
 26/26 A kérdező kommentje:
nem vagyunk erdélyiek!
2013. máj. 10. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!