Jövöre lesz az esküvönk de már most megengedte az anyós, hogy tegezzem! Nekem olyan furcsa! Mit tegyek, hogy könnyen hozzászokjak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 10:20
11/26 anonim válasza:
Mi még nem is találkoztunk,amikor mondta h tegezzem telefonban. :)
12/26 anonim válasza:
Egy idő után hozzászoksz. Nekem ha egy jóval idősebb valaki felajánlja, hogy tegezzem, könnyebb úgy, hogy a "néni" megszólítást nem hagyom el, már ha eddig is néniztem. Pl. Szia, Klári néni!
Persze nem muszáj így, csak nekem így könnyebb.
Először furcsa lesz, de hamar hozzászoksz majd.
13/26 A kérdező kommentje:
szerintem manapság hülyeség több évig járni megértjük egymást miért ne házasódhatnánk össze?már 31multam...
2013. máj. 7. 10:51
14/26 anonim válasza:
Mi másfél hónap után eldöntöttük az esküvőt rá 1 honapra meg is esküdtünk ennek 10 éve 4 gyerekünk van boldogokvagyunk
15/26 anonim válasza:
Nekem már azelőtt felajánlotta a tegezést, hogy egyáltalán jártam volna a fiával :D Előbb voltunk barátok, mint szerelmesek, így lehetséges. A keresztnevén szólítást még nehéz, minden máshoz hozzá lehet szokni. Nekem szokatlanabb volt, amikor a nagymama kérte kb. fél év után, hogy tegezzem (aki több, mint 80 éves, de nagyon jól tartja magát :D), na az nagyon nehéz volt...
16/26 A kérdező kommentje:
egy barátnöm 1éve ismeri a párját 2hét mulva terhes lett!!boldogok!!
2013. máj. 7. 10:58
17/26 anonim válasza:
Azért nem kéne leszavazni, mert kérdeztem valamit kissé döbbenten...
Én sem vagyok oda ezért a sok évig járogatásért, örülnék, ha a helyedben lennék. Szóval nem fogok rosszmájúan beszólni. Én is azt gondolom, ha megérti egymást két fél, nem kell évekig járogatni, meg fél évtizedig eljegyzett státuszban lenni.
18/26 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen anyósod lesz, aki közvetlen veled és ezek szerint elfogad:) Sőt, nem akar föléd kerekedni, mert akkor nem engedné meg, hogy tegezd. Gondolj rá barátként, ne úgy, hogy úr isten, ő lesz az anyósom, és akkor könnyebb lesz tegezned:) Hiszen ő is ezt szeretné:)
19/26 anonim válasza:
Férjem magázza anyumat.Felajánlotta anyu hogy tegezze de valahogy nem ment neki.Amúgy mindenki magázza a szülőket.
20/26 anonim válasza:
Nekem nem ajánlotta fel, 6 éve járunk, s nemsokára esküvőnk lesz. Ugyanez az apósjelöltemmel is így van. Ezen kívül pedig minden rokonukkal tegeződöm, ők felajánlották. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!