Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövöre lesz az esküvönk de...

Jövöre lesz az esküvönk de már most megengedte az anyós, hogy tegezzem! Nekem olyan furcsa! Mit tegyek, hogy könnyen hozzászokjak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 10:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mi még nem is találkoztunk,amikor mondta h tegezzem telefonban. :)
2013. máj. 7. 10:47
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Egy idő után hozzászoksz. Nekem ha egy jóval idősebb valaki felajánlja, hogy tegezzem, könnyebb úgy, hogy a "néni" megszólítást nem hagyom el, már ha eddig is néniztem. Pl. Szia, Klári néni!

Persze nem muszáj így, csak nekem így könnyebb.

Először furcsa lesz, de hamar hozzászoksz majd.

2013. máj. 7. 10:47
 13/26 A kérdező kommentje:
szerintem manapság hülyeség több évig járni megértjük egymást miért ne házasódhatnánk össze?már 31multam...
2013. máj. 7. 10:51
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi másfél hónap után eldöntöttük az esküvőt rá 1 honapra meg is esküdtünk ennek 10 éve 4 gyerekünk van boldogokvagyunk
2013. máj. 7. 10:54
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem már azelőtt felajánlotta a tegezést, hogy egyáltalán jártam volna a fiával :D Előbb voltunk barátok, mint szerelmesek, így lehetséges. A keresztnevén szólítást még nehéz, minden máshoz hozzá lehet szokni. Nekem szokatlanabb volt, amikor a nagymama kérte kb. fél év után, hogy tegezzem (aki több, mint 80 éves, de nagyon jól tartja magát :D), na az nagyon nehéz volt...
2013. máj. 7. 10:57
 16/26 A kérdező kommentje:
egy barátnöm 1éve ismeri a párját 2hét mulva terhes lett!!boldogok!!
2013. máj. 7. 10:58
 17/26 anonim ***** válasza:

Azért nem kéne leszavazni, mert kérdeztem valamit kissé döbbenten...

Én sem vagyok oda ezért a sok évig járogatásért, örülnék, ha a helyedben lennék. Szóval nem fogok rosszmájúan beszólni. Én is azt gondolom, ha megérti egymást két fél, nem kell évekig járogatni, meg fél évtizedig eljegyzett státuszban lenni.

2013. máj. 7. 10:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyen anyósod lesz, aki közvetlen veled és ezek szerint elfogad:) Sőt, nem akar föléd kerekedni, mert akkor nem engedné meg, hogy tegezd. Gondolj rá barátként, ne úgy, hogy úr isten, ő lesz az anyósom, és akkor könnyebb lesz tegezned:) Hiszen ő is ezt szeretné:)
2013. máj. 7. 11:05
 19/26 anonim ***** válasza:
Férjem magázza anyumat.Felajánlotta anyu hogy tegezze de valahogy nem ment neki.Amúgy mindenki magázza a szülőket.
2013. máj. 7. 11:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem ajánlotta fel, 6 éve járunk, s nemsokára esküvőnk lesz. Ugyanez az apósjelöltemmel is így van. Ezen kívül pedig minden rokonukkal tegeződöm, ők felajánlották. :)
2013. máj. 7. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!