Miért van az, hogy ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért lepofozza a nőt, akkor a férfi a hibás? Hol itt a nő? Ez így fair?
"Lepofozza" nekem már ez a szó sem fér bele az értékrendembe.
Én biztos nem ismerkednék senkivel, aki ilyen szavakat használ, a kérdező meg hímsovinisztia állat, aki szerint van olyan szituáció, amit egy "lepofozással" meg lehet oldani. Majd a börtönben elgondolkozhatsz azon, hogy mi az erőszak, főleg ha rajtad és az alsó feleden gyakorolják.
Kulturált ember, ha nem tudja a kapcsolatát rendezni, akkor elváll a házastársától, nem alkalmaz erőszakot.
Bár biztos ezt láttad otthon, és neked ez a természetes. Még mindig igen nagy a sötétség a fejekben és hódít a primitív viselkedés sajnos :(
Stupid (találó név...) ezt benéztd, nő vagyok!:) és ne írkálj ilyen stílusban mert jelenteni foglak!
Nem rólam van a kérdésben szó, olvastam egy kérdést és az alapján merült ez fel bennem.
Igazam van hidd el.
A sör hidegen, az asszony VERVE jó!
Régi mondás, de nagyon okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!