Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért lepofozza a nőt, akkor a férfi a hibás? Hol itt a nő? Ez így fair?

Figyelt kérdés

2013. máj. 6. 15:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én, mint pasi, nem tartom embernek, azt aki családon belül pofonokkal akar bármiért is elégtételt venni. A problémákat talán ember módjára kéne megoldani. Bár, a világba szétnézve, az ember a legnagyobb "állat".
2013. máj. 19. 22:53
 32/35 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy a férfi a hibás. Ez egy teljesen normális dolog, hogy egymást alázzák-csalják-pofozzák a házaspárok. Csak remélem nem vagy idősebb nála, nehogy a végén azt beszéljék, hogy egy prostituált a nő...
2013. máj. 23. 22:59
 33/35 anonim ***** válasza:
92%

"Lepofozza" nekem már ez a szó sem fér bele az értékrendembe.

Én biztos nem ismerkednék senkivel, aki ilyen szavakat használ, a kérdező meg hímsovinisztia állat, aki szerint van olyan szituáció, amit egy "lepofozással" meg lehet oldani. Majd a börtönben elgondolkozhatsz azon, hogy mi az erőszak, főleg ha rajtad és az alsó feleden gyakorolják.

Kulturált ember, ha nem tudja a kapcsolatát rendezni, akkor elváll a házastársától, nem alkalmaz erőszakot.

Bár biztos ezt láttad otthon, és neked ez a természetes. Még mindig igen nagy a sötétség a fejekben és hódít a primitív viselkedés sajnos :(

2013. máj. 24. 04:32
 34/35 A kérdező kommentje:

Stupid (találó név...) ezt benéztd, nő vagyok!:) és ne írkálj ilyen stílusban mert jelenteni foglak!

Nem rólam van a kérdésben szó, olvastam egy kérdést és az alapján merült ez fel bennem.

Igazam van hidd el.

2013. máj. 24. 09:15
 35/35 Waff ***** válasza:
0%

A sör hidegen, az asszony VERVE jó!

Régi mondás, de nagyon okos.

2013. aug. 4. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!