Miért van az, hogy ha a nő megcsalja a férfit, aki ezért lepofozza a nőt, akkor a férfi a hibás? Hol itt a nő? Ez így fair?
A pofozkodás semelyik részről nincs rendben. A gondokat nem fogja megoldani ha nő létemre vagy férfi létemre lekeverek egy pofont a másiknak.
Senki nem védi a nőt ha megcsalja a férfit. Nagy hibát követ el. Ahogy a férfi is nagy hibát követ el ha megcsalja a nőt. A legjobb megoldás ilyenkor a szakítás.. A pofozkodásnak nincs értelme..
Szerintem nem mindegy, hogy férfi pofoz meg egy nőt, vagy nő egy férfit.
De mit választanál, ki üssön meg? Egy átlagos testfelépítésű férfi vagy egy átlagos testfelépítésű nő?
A kérdésedre válaszolok. Kétlem, h csak az egyik fél lenne a hibás abban is, h megcsalta. Számomra sem nő az ilyen már, de attól nem ütném meg, mert az gyáva tett lenne. Nem, ez így egyáltalán nem fair, de viselkedni tudni kell, ha már férfinek születtél.
F/30
#16, szerintem meg teljesen mindegy, az egyik esetben a családon belüli erőszak elkövetője azzal él vissza, hogy ő az erősebb, a másik esetben meg azzal, hogy ő a gyengébb...
Egyébként én férfiként a nemek egyenjogúságának és egyenértékűségének abszolút híve vagyok, ezért lehet az, hogy képtelen vagyok elviselni az olyan nőket, akik egyfelől követelik a saját egyenjogúságukat, másfelől meg ahol ők voltak előnyben a közmegítélés szerint, ahhoz meg ragaszkodnának...
Hát nem, kérlek, az egyenjogúság azt is jelenti, hogy az egyik félnek pont ugyanannyira nincs joga megütni a másikat, akármelyik is a bántalmazó, akármelyik is a sértett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!