Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm 30 évesen szült...

A barátnőm 30 évesen szült gyereket egy 50 évesnek! Szerintetek, ez így normális?

Figyelt kérdés
Én most főként a gyerekre gondolok, 10 évesen az apukája már 60 éves lesz... Vagy csak én vagyok ennyire konzervatív?
2009. szept. 29. 11:37
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
100%

Szerintem ezzel manapság semmi gond nincs. A környezetemben nagyon sok párnál van az apa 40-55 között. (Természetesen a feleség fiatalabb). És van, ahol első baba jön, van ahol már a 2.

A mai 40, 50-esek már nem olyan "állapotban" vannak, mint húsz évvel ezelőtt :) Kívánj nekik sok boldogságot!

2009. szept. 29. 11:53
 12/38 A kérdező kommentje:

Én 28 éves vagyok, én sem szándékozom 30 alatt szülni, mert még tanulok. A barátnőm kora szerintem teljesen megfelel. Csak elcsodálkoztam, hogy a 20 év korkülönbség ellenére, hát még is ezt a férfit választotta, aki most lesz 50.

Biztos irigykedem is kicsit, nekem soha nem volt ilyen sikeres kapcsolatom, mint nekik.

2009. szept. 29. 11:54
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik az őszinteséged... :) Hogy kicsit irigyled őket.. :))

A férj korával sztem nincs gond, mostanában egyre többen ilyenkor már a 2. házasságukban élnek, és jönnek az új gyerekek. (mondjuk nekem ez nem annyira tetszik, hogy valaki két-három családot is alapít, de hát ez van).

A férjnek első gyereke lesz?

2009. szept. 29. 11:57
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt se felejtsd el, hogy nem mindig lehet úgy tervezni, ahogyan azt te teszed(30 előtt nincs gyerek). Néha az bizony becsúszik, és akkor bizony fel kell nőni a feladathoz. Ha magamból indulok ki, akkor sosem érezném magam elég késznek arra, hogy gyereket vállaljak, mindig csak húzódna a dolog.. Néha a "baleset" egy áldás.
2009. szept. 29. 11:58
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja még mindig ott lesz, de sokszor az idősebb apát karbantartja a tudat, (vagy épp az a tudat tartja karban) hogy még feladata van a földön...
2009. szept. 29. 11:58
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban semmi különös szerintem. A volt párom (most 28 éves) apukája közelebb van a 90-hez mint a 80-hoz, még a Hunyadi SS-ben is szolgált anno. Náluk ez sosem jelentett konfliktust, ugyanúgy megvan a család. Nyílván nem ugrál már az apja, de teljes életet élnek azért.
2009. szept. 29. 12:00
 17/38 A kérdező kommentje:

Világos.

Igen, ez az első gyere a férjnek. Elég bonyolult kapcsolatuk volt. Szakközép óta együtt vannak. Több részletet nem tudok. Csak, hát most jött a hír.

2009. szept. 29. 12:01
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs vele gond. Most mit csináljon, ha ezt a férfit szereti? Ne szüljön neki csak azért, mert mi lesz, ha meghal 10-15 év múlva? És akkor aztán tök egyedül maradna 45 évesen, és már gyereke se lehetne. Mondjuk az élet nem ilyen kiszámítható, lehet, h a pasi túlél mindannyiunkat :S
2009. szept. 29. 12:03
 19/38 A kérdező kommentje:
Egyébként nem ilyen szemszögből szerettem volna ezt a kérdést megközelíteni. Hanem úgy, hogy a kisbabának, ha nagyobb lesz, nem lesz e kellemetlen, hogy az apukája idősebb.
2009. szept. 29. 12:06
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz kellemetlen. Nálunk a suliban a gyerek szülőijén már fele-fele arányban vannak az "idősebb" és a fiatalabb szülők. Pont emiatt, hogy hogy akik a 2. házasságban élnek, vagy bevállalták a többedik gyereket a nagyok mellé. :) Azt meg ránézésre senki sem tudja, hogy egyszem gyerek-e, vagy vannak esetleg nagyobb gyerekei a szülőnek.
2009. szept. 29. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!