Nagyon odafigyeltem volna, hogy ne éleződjön kii ennyire a különbség köztem és bátyám közt. Valahogy mindig ő volt a kis kedvenc, legalábbis én mindig így éreztem. Sokmindent azért nem kaptam meg, mert neki kellett a pénz, hol biciklir, hol edzésre, hol magánórákra, hol egyetemre. Én sokkal kevesebbet kaptam. Sosem jártam magánórákra, az egyetem mellett dolgoztam és fizettem. Ő tálcán kapoitt mindent, mert a család büszkesége volt, mert teológiára ment és lelkész lett belőle. Én teljesen az ellentéte voltam(sokszor szándékosan is), nagy lázáadó, bulizós rokker voltam. Sokszor megkaptam, hogy osem leszek olyan, mint ő. Ezzel azt érték el, hogy most, felnőtt koronkban se vagyunk valami jóban, sosem hívjuk fel egymást csak úgy, spontán, csak úgy elvagyok. Ezt megelőzhették volna a szüleim.
2013. máj. 4. 22:08
12/17 anonim válasza:
Nem büntettem volna magamat fenyítéssel...
2013. máj. 4. 22:13
13/17 anonim válasza:
Kevésbé lettem volna önző és jobban magam mellett álltam volna.
Sajnos a mai napig szenvedem azt, hogy hányszor visszaéltek a bizalmammal, hányszor nem álltak mellettem, amikor szükségem lett volna rájuk. A karrierem ment rá, mára egy idegroncs vagyok, aki nem mer bízni senkiben, és ez egyébként az emberi kapcsolatait is tönkreteszi. Folyamatosan próbálok megoldást találni a problémára, és ez rengeteg energiát felemészt. Most épp arra jutottam, hogy nem tartom velük a kapcsolatot, de ez se jó igazán.
2013. máj. 4. 23:09
14/17 anonim válasza:
Igen, soha nem mondtam volna el magamnak, hogy a nőgyógyászat rossz. Mert bár én magamtól is erre a következtetésre jutottam (igen, az én egészségemért van, csak nem a magyar egészségügy...) azért jó lett volna nem előre tudni. Minden orvosi vizsgálattól írtózom, félek a tűktől, és a nemi életemre is kihat ez a nőgyógyászatos-orvosos félelem.
De majd megoldom, mostmár magamat nevelem.
2013. máj. 4. 23:57
15/17 anonim válasza:
Igen, kommunikáltam volna a gyerekeimmel a lelki problémáikról főleg, és szexuális felvilágosítást mindenképpen adtam volna. Nagyon sok probléma megoldódott volna ezáltal, gátlások nélkül nőttünk volna fel.
2013. máj. 5. 03:13
16/17 anonim válasza:
Csak pár dolgot csináltram volna másképp. Pl:. nem éreztettem volna a különbséget a két gyerek közt. Vagy anya terén nem csináltam volna azt, hogy csak az én rokonaim a fontosak. /apa nővérével egyfolytában utálkoznak de ez kölcsönös/
Apa: nem este volna túlzásokba. /pl:. ha fontosat akar a gyerek nem zavarnám ki, hogy hírek van, de azt se, hogy hajnalba felébresztem, hogy éljünk családi életet/
2013. máj. 5. 18:41
17/17 anonim válasza:
Azt változtatnám meg,hogy engedékenyebb lennék a gyerekemhez,mert nekem kb soha semmit nem engedtek meg pl lányos ott alvós buliba sem engedtek el,pedig a barátnőim szülei is mondták,hogy otthon lesznek,figyelnek stb (tényleg semmi rosszra nem kell gondolni).Ennek az lett a következménye,hogy ha 10 percig beszélgettem a suli előtt a barátnőimmel,akkor már katasztrófát csináltak belőle,hogy miért nem értem haza időben.A ruhatáramba is beleszóltak,illetve a hajamat is állandóan rövidre (fiúsra) levágták.A ruhatárammal az volt a baj,hogy 7.es koromig mackónadrágban jártam mindenhova,mert azt próbálták nekem magyarázni,hogy a farmer csak a kövér lányoknak való stb.(a hosszú hajra ugyanez volt a válasz..),sokáig felháborodtak azon,hogy pénzt kértem tőlük borotvára,mert miért akarom magam szőrteleníteni (hónalj,láb) mert az természetes...A sok elzárásnak az lett a vége,hogy meguntak a barátaim,mert számukra unalmas lettem ,akivel soha sehova nem lehet elmenni így a barátaim elmentek ide oda,jót szórakoztak én meg itthon ültem..szóval nálam volt probléma bőven amit meg kellene változtatni.22L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!