Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma ellopták a 17000 Forintos...

Ma ellopták a 17000 Forintos cipőmet! Nem merem itthon elmondani. Erre a cipőre is nagyon sokat kellett sporólni! Anyum nagyon kiakadna. Mit tegyek? Most anyagilag sem állunk valami jól.! =/

Figyelt kérdés
Segítsetek valamit kitalálni :\'(
2009. szept. 28. 18:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem az ilyen gusztustalanul irigy embereket mint az utolsó. Mégis miért baj az, ha valaki 17 ezer forintos cipőt vesz? Csak mert Te nem teheted meg? Az a Te problémád, miért fáj neked, ha vannak olyan szülők is akik nem a piacról szeretnék öltöztetni a gyereküket? Hogy kellett volna vigyáznia rá? Edzésen üljön a cipője mellett és őrizze?
2009. okt. 1. 09:23
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el! Nálunk is történtek már ilyen balesetek, pl. 30ezres mobillal :( De nem vettük a gyerek fejét miatta, főleg ha nem is igazán tehet róla. Pedig hidd el, nagyon rosszul állunk anyagilag, nem könnyű drága holmikat megvennünk :(

Az őszinteség nagyon fontos! Most is és később is!

2009. okt. 1. 12:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én már arra lennék kíváncsi, hogy közben mi történt? Elmondtad már?

Én nem hagytam volna annyiban! Nem egy 300 ft-os pólóról van szó. Mint korábban írta valaki, ki lehet deríteni, hogy kik voltak utánatok... Jobb helyen ilyenkor bezárják az öltözőket és az edzőnél vagy a tartalékosoknál van a kulcs.

2009. okt. 1. 13:10
 24/29 anonim válasza:
0%

Nekem az öccáz forintos tornacsukám kötötték el sztem sulibol.. vagy elkajlódott.

de mind1...

amúgy máskor vigyázz a cuccaidra...

mond el otthon, hidd el megértőek lesznek(:

amúgy a drága csukákrol annyit hogy egyik se éri meg az árat... jó a kinai is.. aki cipő alapján ítél az 1 cunci ember.-.-"

2009. okt. 1. 14:44
 25/29 anonim ***** válasza:

hogy lehet ekkora fejetlenséget mondani hogy az olcsó meg a drága ugyanolyan.Hát nekem meglehet nézni a nike cipőm 3 éve húzom vonom télen nyáron.Semmi baja.A magassarkúim sem világmárkák kb 7000 forintosak de a sarkuk nem kezd el kopni 2 km után mint a 2500 ft-os kínainak.

Amúgy mondd el neki én is azt javaslom.De igazából már ott szólnod kellett volna edzőnek kulcsfelelősnek meg ilyeneknek.

2009. okt. 1. 14:58
 26/29 anonim válasza:

Fejetlenség?...Megvettem a Converse csukám az alja jön szétt annyit ér mint a sz@r kinai....

meg nem mind1?... a mocskos dzsipók ugyis ellopják.. rólam a niket le akarták lopni Encsen.

2009. okt. 1. 17:35
 27/29 anonim ***** válasza:
és visszavitted???mert a márkás cipőknek megvan az előnye hogy ha gáz van vele be lehet cserélni.
2009. okt. 1. 18:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Bizonyos környezetben irritáló lehet egy 17 000 forintos cipő. Már csak brahiból is ellopják. Nem nevezném gusztustalanul irigynek azt a véleményt. Azt hiszem, ha fölteszel ide egy kérdést, mindenkinek a véleménye egy vélemény. Azért van, mert kérdeztél. És talán azért, hogy gondolkodásra késztessen.
2009. okt. 5. 07:12
 29/29 anonim ***** válasza:

Látom, a kérdés már régi.

"Mi a francnak vesz valaki 17000 forintos cipőt?"

Talán azért, mert az cipő marad három-öt-hét év múlva is. amit háromezerért veszel mondjuk márciusban, nem biztos, hogy novemberre is jó lesz még. Én már jártam így. Csizmát vettem háromezerért, egész télen hordtam, mert hideg volt. Novemberben vettem, de február közepére már lyukas volt, pedig vigyáztam rá. Egyszerűen a varrás/ragasztás nem bírta, hogy folyton hóban megyek benne. Hó volt mindenütt, és télicsizmaként árulták.

2012. márc. 23. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!