Ma ellopták a 17000 Forintos cipőmet! Nem merem itthon
elmondani. Erre a cipőre is nagyon sokat kellett sporólni!
Anyum nagyon kiakadna. Mit tegyek? Most anyagilag sem
állunk valami jól.! =/
A lényeg, hogy lássák rajtad, hogy nagyon bánod. Meg mondjad, hogy többet nem kell venni 17000 ft-os cipőt, elég a 2000-es is.
2009. szept. 28. 19:35
Hát nagyon sajnálom... de így legalább megtanulod, hogy a holmijaidat nem hagyod olyan helyen, ahonnan elemelhetik.
2009. szept. 28. 19:57
Előző vagyok... nem tudsz valami munkát vállalni???
2009. szept. 28. 19:58
Előbb utóbb úgyis kiderül, jobb ha tőled tudják meg. És különben is, ez nem a Te hibád. Miért tehetnél erről? Biztos dühöng majd anyukád, de nem rád lesz mérges, csak az ember, ha tehetelen így könynebb kiadni a feszültséget. Gondolom max közli, hogy most nem tud ennyiért cipőt venni, hirtelen kapsz egy olcsóbbat, de majd spórolsz Te is, ők is, és újra vesztek egy ilyan vagy hasonló cipőt.
Viszont az edzővel beszélni kellene, hogy mi történt, mert ezekre oda kell figyelni, nyilván lesznek további lopások.
2009. szept. 29. 09:31
Mondd el otthon. Nem tudsz mit csinálni.
Nekem 16 éves koromban álmaim ne továbbja volt a converse... De hát a turiban azt nem lehetett kapni, bolha piacon meg annál inkább nem. Megértettem, hogy nem tellik rá. Nem erőszakoltam ki. Azt ajánlom te is fogadd el, hogy ilyen az anyagi helyzetetek, és nem a cipőd miatt barátkoznak veled. Nem voltam visszahúzódó, osztály nyomija lány, pedig egy márkás cuccom sem volt.
Most már 21 vagyok, az első conversemet 18 évesen vettem, amikor kerestem annyit, hogy nem adtam haza majd' az egészet...
Ennyi.
2009. szept. 29. 11:35
Az a helyzet, hogy nem nagyon van más választásod, mint hogy elmondod nekik. Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy nincs meg a cipő és mivel nem 1-2 Ft-ról van szó, te nem tudod pótolni. Nem fognak neki örülni, de még mindig kisebb lesz a csalódás, mintha az is kiderülne, hogy hazudtál.
2009. szept. 30. 15:35
Mondd el. Nem a te hibád. Jobb most mint később a kínos magyarázkodás. A végén azt fogják hinni hogy eladtad
2009. szept. 30. 19:35
Szerintem se tudod eltitkolni. Mit mondasz, hol a cipő? Az a legjobb, ha bevallod. Ha fiú vagy, akkor is sírhatsz előttük (mármint úgy értem, nem szégyen), hiszen nagy érték volt az a cipő, mivel sokat kellett rá spórolni és legalább megtudják, hogy mennyire bánt ez téged.
2009. szept. 30. 21:26
Mi a francnak vesz valaki 17000 forintos cipőt? És akkor miért nem vigyáz rá mint egy kincsre? Na, nekem 50 000 forintomat lopták el az utcán a hátizsákomból, mert nem vigyáztam rá. De nekem fogorvosra kellett (volna). Egyszer hazatelefonáltak a gyerekeim a jégpályáról, hogy menjünk értük, de egészen a kapuig, mert nem tudnak hazajönni. El nem tudtuk képzelni, mi lehet, eltört a lábuk mindkettőnek, vagy ... szóval nagy sietve ültünk a kocsiba, mentünk. Kiderült, hogy ellopták a cipőjüket. Örültünk, hogy nem lett bajuk.
2009. szept. 30. 21:47
20/29 A kérdező kommentje:
Mért ne szabadna 17 000 Forintos cipőt venni?! És igenis vigyáztam rá,nem tehetek róla,hogy ellopták.. :(
Kapcsolódó kérdések: