Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma ellopták a 17000 Forintos...

Ma ellopták a 17000 Forintos cipőmet! Nem merem itthon elmondani. Erre a cipőre is nagyon sokat kellett sporólni! Anyum nagyon kiakadna. Mit tegyek? Most anyagilag sem állunk valami jól.! =/

Figyelt kérdés
Segítsetek valamit kitalálni :\'(
2009. szept. 28. 18:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
hogyan lopták el a cipőd?:(
2009. szept. 28. 18:35
 2/29 anonim ***** válasza:
84%

hány éves vagy???

ha elmúltál 16 menj el dolgozni,pl.:seprés,takarítás stb.és ha már szereztél kb 20.000 vegyél egy másikat,vagy add odan anyudnak....addig húzd az időt azzal hogy nagyon beizzad a lábad később fogod hotdani...

2009. szept. 28. 18:36
 3/29 anonim ***** válasza:
98%
Erre nehéz bármit is kitalálni! Gondolom nem a lábadról lopták le, hanem letetted egy edzőteremben, vagy valami hasonló helyen. Esetleg nem vigyáztál rá eléggé utazás közben? Legjobb, ha megmondod. Még akkor is, ha esetleg meglesz. Annál is inkább javasolnám ezt, mert valószinű pótolni kell. Legfeljebb érd be egy olcsóbbal és ezután vigyázz rá jobban. Ne vezesd félre a szüleidet!
2009. szept. 28. 18:36
 4/29 A kérdező kommentje:
Focimeccsünk volt és onnan vitték el..! A csapatból 1 helyre raktuk a cuccot csak az én cipőm vitték el! :( A választ köszönöm :(
2009. szept. 28. 18:37
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mégis mit tudnál mondani? Kölcsönadtad, bent hagytad a suliban? Vagy mit?

Legegyszerűbb és legcélravezetőbb az egyenesség: Anya! Ellopták a cipőmet: itt még megvolt, amott már nem.

Én anyaként kiakadnék, de úgy gondolom, hogy attól jobban, ha a gyerekem eltitkolna előlem egy ilyen dolgot. Arról nem is beszélve, hogy az anyukád meg tudja tenni a szükséges lépéseket.

2009. szept. 28. 18:40
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

És mit szeretnél kitalálni?

Annak a cipőnek már mindenféleképp lőttek, nem lenne sokkal egyszerűbb, ha elmondanád az igazat? Nem te vagy a hibás azért, mert ellopták, vagy igen? Honnan lopták el, mikor, hogyan, lehet valahol jelenteni, van remény rá, hogy esetleg meglesz? Nagyon sok kérdésem van, tudom, de ha az én gyerekem cipőjét lopták volna el, ugyanigy feltenném ezeket a kérdéseket.

Nem kellene titkolóznod, hanem inkább segitséget kérni anyukádtól, hátha közbe tudna járni, hogy meglegyen a cipő, vagy esetleg odáig hatni, hogy másét már ne lehessen ilymódon ellopni!

2009. szept. 28. 18:40
 7/29 anonim válasza:
100%
nem hiszem hogy lőttek, mert azt azért lehet tudni, hogy kik vannak a csapatban, és kik a másikban...az öltözőt meg meccs alatt gondolom zárták..ha nem, és nem szóltak, hogy nem lesz bezárva, a csapat/klub/iskola/terem köteles a károdat megtéríteni..
2009. szept. 28. 18:58
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus esete annak, amikor a szülőnek tudnia kell viselkedni, és a gyereke problémáját normálisan kezelni. TE NEM TEHETSZ ERRŐL! Mondd el anyukádnak hogy mi történt és ennyi. Ha ezen ki fog akadni, és téged fog hibássá tenni, akkor meg meg van róla a véleményem.

Ilyen helyzetekben dől el, hogy kinek van megfelelő értékrendje és kinek nincsen. Csak bátran!

2009. szept. 28. 19:07
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne bármit is kitalálni? Ha a szüleid intelligens, értelmes emberek, sokkal jobban becsülik az őszinteséget.
2009. szept. 28. 19:08
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
Fiú vagy? ha lány kezdj el sírni akkor mindig megenyhülnek:D nekem 4.-es koromban loptk el az iskolából a 20ezres discmanamet,nagyon féltem aputól h ordibálni fog,de mikor elmondtam neki még ő vígasztalt.. ne félj elmondani lehet h jobban reagálnak mint gondolnád.
2009. szept. 28. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!