Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik "rosszat" választanátok?

Melyik "rosszat" választanátok?

Figyelt kérdés

1. Megalázó és tisztességtelen módon (titokban) szeretőt tartok a megromlott házasságomban, de a gyerek érdekében normálisan együtt tudunk élni, mint egy család.

2. Elválunk, vállalva ezzel, hogy a gyerek megsínyli az egész hercehurcát és kihat ez a tettünk a további életére. De nem kell megjátszani magam, hogy jó minden, amikor nagyon nem az.

Mindenképpen a gyerek érdekét tartanám szem előtt, de 30 évesen nem akarok lemondani arról sem, hogy egy kicsit még nőnek érezhessem magam.

Természetesen komoly előzmények vannak, amik idáig juttattak bennünket, de most ez a két variáció lehetséges.

Vagy együtt maradunk, de akkor gyanítom, hogy előbb-utóbb egy harmadik bejön a képbe, vagy elválunk, ami a gyereknek lesz rossz mindenképpen.

Tehát? Melyik rossz a jobb?

2013. máj. 4. 15:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne jobb a gyereknek ha az gondolná, hogy az anyja egy utolsó k..va aki csalja az apját?

Nem hülyék a gyerekek, előbb lebuknál a gyerek előtt mint a férjednél.

2013. máj. 4. 16:19
 22/30 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első hozzászólóval.

Szerintem az első lehetőséggel többet ártanál. Az én szüleim is boldogtalanok együtt, folyamatos veszekedés, alkoholizálás. És a gyereket nem tudom "átverni", látni, érezni fogja, hogy valami nem stimmel. Én is mindig éreztem, ha meg rákérdeztem, mindig jött a válasz, hogy "minden rendben van, kislányom". Mindhárman pontosan tudtuk, hogy ez hazugság, és eléggé fájt, hogy nem voltak velem őszinték.

2013. máj. 4. 16:21
 23/30 anonim ***** válasza:

Én egy olyan családban nőttem fel ahol a szülők állandóan marták egymást a legkisebb baromságokon.

Hidd el, nem jó az. Nagyon nem.

2013. máj. 4. 16:22
 24/30 anonim ***** válasza:

"attól hogy sokan nem ezt kapták s most ezt istenitik még egyáltalán nem biztos hogy ez a jobb."

Szóval szerinted az jobb, ha a szülők csalják egymást és színlelnek? Hiába tapasztalták többen is, és mondják, hogy nem jó? Biztos neked van igazad, bár végülis csak fogalmad nincs róla milyen érzés.

2013. máj. 4. 16:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt az esélyt meg sem adod, hogy rendbe tegyétek a házasságot?
2013. máj. 4. 16:51
 26/30 anonim ***** válasza:

Az 1. nagyon rosszul hangzik, és olyan könnyeden mondja ki mindenki, 2! De egy dologról megfeledkeznek: sajnos, nem biztos, hogy boldogabb lesz, nem biztos, egyáltalán nem.

"hogy egy kicsit még nőnek érezhessem magam. " -ideig -óráig lehet jobb (nem kell a nagy példálózás, de én is stb. mert minden helyzet más- és más. De hallottam már olyanról is, aki pont így volt az 1 és 2 közt, csak 2 kicsi arany gyerekkel. És 5 év múlva sírta el: nem tudtam, hogy akkor milyen boldog voltam!

2013. máj. 4. 17:12
 27/30 anonim ***** válasza:

ha alkoholizálás van az nem jó ezt irtam. de nem is ez a kérdés. marás, stb nem kell. de ahol két kulturált ember van és nincs harmadik akivel családot lehet alapitani de az ágyban jó, ott működhet ez a hibrid megoldás.

sokan idegenkednek a hibrid megoldásoktól pedig két félmegoldásnál még mindig jobb lehet.

nem véletlenül találták ki a hibrid fogalmát.

2013. máj. 4. 17:25
 28/30 anonim ***** válasza:
nyilván ha van valaki akivel családot is lehet alapitani s a szex is megy akkor kocsog apucit v@l@gb@ kell rugni s kocc van, de ha ez nincs akkor jobb ha van kivel dugni mig apuci pucolja otthon az ablakot.
2013. máj. 4. 17:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, elárulok egy titkot. A gyerek azt is megsínyli, amikor a szülei boldogtalanok egymással. Tehát százszor inkább válás és nem megy tönkre három ember. Én megléptem és nem bántam meg.
2013. máj. 4. 20:22
 30/30 anonim ***** válasza:

nem mindig csak gyakran.

na de ki keresi az ilyen embert?

2013. máj. 4. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!